Harekete hazır mısınız?

Writer: NYX Magazine

Date: 03/03/2024

PAYLAŞ

GUESS Activewear 2024 İlkbahar & Yaz koleksiyonu, Athleisure seçkisiyle şıklıktan ödün vermeden maksimum konforu sunuyor. Yeni sezon GUESS Activewear kadın koleksiyonu, spor sonrası günlük hayatta sürekli olarak kullanım imkanı sağlıyor. GUESS erkek koleksiyonu ise dinamik yaşam tarzlarından ilham alarak, açık hava etkinlikleri, yelkencilik, yürüyüş gibi aktiviteler için erkekleri spor etkinliklerine ve şehir hayatına şık bir şekilde hazırlıyor.

Downtown Athletic Club

Spor tutkunları için Downtown Athletic Club koleksiyonunda, klasik ancak sofistike çizgilere sahip tenis eteklerinden, son trendlere uygun spor bralarına, şortlara, tişörtlere ve koşu takımlarından oluşan özel bir seri bulunuyor. Pileler, yırtmaçlar ve farklı pencere detayları, spor eteklerini daha da güzelleştirerek klasik tasarımlara yeni bir dokunuş katıyor. Özel düğme detaylarına sahip, vücudu saran pamuklu spor elbiseler ve kontrast vurgulu, şıklığı üst seviyeye çıkartan GUESS eşofmanlar, minimalist tasarımların gücünü gözler önüne seriyor. Spor ve şık kadını temsil etmeyi amaçlayan koleksiyonda, spordan ilham alan grafikler ve çiçekli işlemelerle süslenmiş dar tulumlar, spor üstler ve en trend eşofmanlar bulunuyor. Yüksek teknoloji yumuşak streç kumaşlardan üretilen geniş ürün seçkisi içeren spor giyim koleksiyonunda; siyah, beyaz, kahverengi, bej, parlak kırmızı, yeşil ve pastel tonlar gibi göz alıcı renkler mevcut.

You Look Lovely Today

You Look Lovely Today, Spor ve şık görünümün bir araya gelen 80’lerden ilham alan bu seri, spor-şık şehir görünümüne yeni bir boyut katıyor. Doğadan esinlenen desenler, moda trendlerine uygun pantolonlar, crop-top’lar ve hafif ceketlerle cesur ve sofistike bir görünüm sağlarken, oversize kesim klasik tişörtlere ve spor braları modern bir hava katıyor. Sweatshirt’ler, bağlamalı tişörtler ve şortlar ise ikonik GUESS logoları, suni elmas aplikeler ve işlenmemiş kenar bitişleriyle buluşarak çabasız bir şıklık sunuyor. Rahat slub pamuklu, streç ve teknoloji ürünü kumaşlar bir araya gelerek olağanüstü his ve dokular yaratıyor. Koleksiyonun tamamı yumuşak neon tonlardan oluşan etkileyici ve çeşitli bir renk paletinde sunularak hayranlık uyandırıyor.

Along Melrose Avenue

Yaz mevsiminin gelişi ile beraber açık havada yapılan aktivitelere olan istek artıyor. Koleksiyonda, Amerikan Los Angeles tarzına sahip bol sweatshirt’ler ve modaya uygun crop-top’lar dikkat çekiyor. Mevsime uygun havlu kumaşından yapılmış şık spor giysiler, tişörtler ve crop-top’lar, yeni sezonun G-Chain monogram baskısıyla buluşarak hafif, akıcı çizgilere hareket katıyor. Yüksek teknoloji ürünü kumaşlar ve ferah streç pamuktan üretilen seçki, toz mavi, pembe, camgöbeği, bej ve kırık beyaz tonlarından oluşan mükemmel bir kartela ile buluşarak, feminen GUESS tarzına sahip şık ve spor bir görünüm sağlıyor.

PAYLAŞ