Göz Kamaştıran Doğallık

Writer: NYX Magazine

Date: 05/03/2024

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü Danimarka markası Jack&Jones, yüzeysellik eğilimine meydan okuyan İlkbahar/Yaz Sezonu ile özgürce kendin olma cesaretini yansıtıyor. İlk kez yeni sezon ile kadın koleksiyonunu satışa sunan Jack&Jones, marka yüzü Kubilay Aka ile tanıttığı SS’24 tasarımlarıyla filtresiz görünümlerin cazibesini vurguluyor.

Kavram, etiket ve cinsiyet ayrımlarından uzaklaşan Jack&Jones, İlkbahar/Yaz sezonunu doğallık algısıyla karşılıyor. Sezonda yer alan unisex tasarımlarla birlikte cinsiyete özgü tercihler herkes tarafından giyilebilir seçimlerle değişirken Jack&Jones Kulübü ilk kez satışa sunulan kadın koleksiyonu ile daha çok büyüyor. ‘Tarzın Seni Konuşsun!’ mottosuyla hareket eden Jack&Jones, marka yüzünün Kubilay Aka olduğu kampanya çekimlerinde SS’24 tasarımlarıyla renkli bir dünyaya kapılarını açıyor.

Geniş yelpazesiyle her ruh haline uyum sağlayan İlkbahar/Yaz erkek sezonu, güçlü ve dayanıklı malzeme seçimleriyle gün boyu ekstra konfor sağlıyor. Klasik kesimlerden bol beden kalıplara kadar uzanan parçalar, şehir hayatının yanı sıra doğal dış mekan stillerine de ilham oluyor. Tam zamanlı estetik anlayışıyla tasarlanan sezonda; pratiklik sağlayan cep detayları, soyut desenler, retro ruhunu yaşatan dokular ve dinamik baskılar öne plana çıkıyor. Sezon boyunca geniş jean renk paletine; gökyüzü mavisi, bej, yeşilin tonları, bej ve mor gibi canlı renkler eşlik ediyor. 

Jack&Jones Kadın Koleksiyonu İlk Kez Online’da

İlk kez online’da satışa sunulan Jack&Jones kadın koleksiyonu, DNA’sını filtresiz görünümlerin cazibesinden alıyor. Koleksiyon, yüzeysel mükemmellik arayışını terk ederken ‘aynadaki yansımana güven’ çağrısında bulunuyor. Jack&Jones’un ilhamını doğallıktan alan yaklaşımı; pastel renk paleti ve minimalist kesimleriyle kendisini gösteriyor. Zamansız parçaların modern detaylarla bütünleştiği kadın koleksiyonu, sokak stili ve iş hayatı görünümlerinin stil algısını güncelliyor. Güçlü jean görünümleriyle uyarlanabilen lila, bebek mavisi, bej yeşil, toz pembe, sarı renk seçkisinden oluşan parçalar sadeliğe övgü niteliği taşıyor. 

Jack&Jones’un özgürce kendin olma cesaretini yansıtan İlkbahar/Yaz erkek sezonuna, Jack&Jones mağazaları ve https://jackjones.com.tr/ den ulaşılabilirken kadın koleksiyonuna ise https://jackjones.com.tr/kadin-giyim den ulaşmak mümkün. 

PAYLAŞ