KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN GİRİŞİMCİLERE ANLAMLI DESTEK

Writer: NYX Magazine

Date: 07/03/2024

PAYLAŞ

Kadın girişimcileri, kamu ve özel sektörün yanı sıra bireysel destekçilerle bir araya getiren Kadın Girişimci Ekosistemi platformu AHORAS’ın bu yıl Kadınlar Günü kapsamında 5 Mart 2024’de ilkini gerçekleştirdiğ ‘E-Ticaret Zirvesi’nde Umay Cosmetics de destekçiler arasında yer aldı.


AhHORAS ve TSYD’nin ev sahipliğinde yapılan ve 500 kadın girişimciyi destekçileriyle buluşturan E-Ticaret Zirvesi, 5 Mart 2024 tarihinde Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de gerçekleşti. Gün boyu düzenlenen panel ve oturumlarla girişimci kadınları, destekçileriyle bir araya getiren zirvenin önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek ülke geneline yayılması planlanıyor.

Aydınlığın ve insanlığın kadın kimliği üzerinden somutlaştığı felsefesiyle yoluna devam eden Umay Cosmetics, bu yıl ilki gerçekleşen ve kadın girişimci adaylarına Türkiye’de, yurt dışında yapmakta oldukları ya da hayalini kurdukları işlerini çok büyük yatırımlar olmadan da devam ettirmenin yollarını gösteren E-Ticaret Zirvesi’nin önemli bağışçıları arasında yer aldı.

Zirveden elde edilen tüm gelir STK’lar aracılığıyla, e-ticaret firması kurmak isteyen ve bütçesi olmayan kadın girişimciler için harcanacak.

PAYLAŞ