Bizi Özümüze Bağlayan Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 12/03/2024

PAYLAŞ

Baharda açan çiçek, yazın içimizi ısıtan güneş, toprak, su… Ruhumuzla sımsıkı bağlı olduğumuz doğayla, bizi özümüze bağlayan ve iyi hissetmeme odaklanan KNITSS İlkbahar-Yaz 2024 ‘’CONNECT’’ koleksiyonu, hayatla ve doğayla bağlarını koparmayan kadınlara ithaf edilmiştir. Rahatlığı ve özgünlüğü kutlayan modeller, duyguların yansıması renkler, benzersiz tasarımlar ile baharın ve yazın kıpır kıpır enerjisini üzerinizde hissetmenizi sağlayacak.

Çağdaş triko markası KNITSS, İlkbahar-Yaz 2024 ‘’CONNECT’’ koleksiyonunda en kaliteli malzemeleri kullanarak tasarladığı ince trikolarla tamamlayıcı bir gardırop sunuyor. Kadim desenler, yaz enerjisini tamamlayan renkler, ruhumuzu özgür bırakan modeller, ışıl ışıl parlayan stiller ve romantik seçimler, Knitss’in ‘’CONNECT’’ Koleksiyonu’nda buluşuyor. 

Koleksiyonda; özenle seçilmiş İtalyan ipliklerle yaratılan şık trikolar, organik pamuk, Ecovero sertifikalı viskoz ve keten ipliklerle tasarlanan zamansız parçalar yer alıyor. Koleksiyonda yer alan her parça mix and match uyumu ile sınırsız kombin seçeneği de sunuyor. Hem şehir hayatında hem de tatil kombinlerinin en konforlu ve şık ürünleri arasında yer alan tasarımlar, gündüzden geceye kadınlara mükemmel şekilde eşlik ediyor. Koleksiyon, triko etek ve bluz takımlar, triko elbiseler, triko pantolon takımlar, oversize hırkalar, şort ve crop üstlerden oluşuyor. Öne çıkan renk kartelası arasında ise mor, ekru, yeşil, turkuaz, siklamen, okyanus mavisi gibi yazın enerjisini hissedeceğiniz renkler yer alıyor. Koleksiyonun; Artistic Culture, Summer Elegance, Mystic Bohemian ve Ocean Wonders olmak üzere dört farklı teması bulunuyor.

PAYLAŞ