Mücevher İşlemeli, Yüksek El İşçilikli Modeller

Writer: NYX Magazine

Date: 14/03/2024

PAYLAŞ

Pronovias Privée’nin yeni koleksiyonu Jewels, mücevher işlemeli ve yüksek el işçilikli modelleri ile ön plana çıkıyor.

Pronovias Privée, Jewels Koleksiyonu, mücevher estetiğinden aldığı ilhamı değerli taşların ışıltısı ve zamansız cazibeyi sunan tasarımlar ile birleştiriyor. 69 farklı parçanın sunulduğu koleksiyon, lüks ve iddialı görünümü seven gelinlerin ışıltısını ön plana çıkararak kusursuz bir görünüm vaat ediyor. 

Gümüş çizgiler ve organik nakış

Metalik iplikler, ışıltılı kumaşlar, simli nakışlar ve işleme detaylarıyla parlak gümüş tonlarına odaklanan Pronovias Jewels koleksiyonu, göz kamaştırıcı bir görünüm sunuyor. Taze çiçek desenleri ve dokuların da ön planda olduğu koleksiyon modern nakışlarla yorumlanarak masalsı bir yolculuğa eşlik ediyor. 

Yüksek kalite yeni kumaşlar ve göz alıcı işlemeler

Pronovias Privee Jewels Koleksiyonu, modern jakarlar, işlemeli tül ve püsküller ve yenilikçi modern danteller ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Özel saten drapeler ve cesur korseler en üst düzeyde rahatlık sağlarken aynı zamanda yarattığı kusursuz görünümüyle gelin ile muhteşem bir uyum içerisinde oluyor.    

Tüm parçalarda en ince ayrıntısına kadar lüks ve gösterişli yansımaların dikkat çektiği tasarımlar, zarif yeni yaka kesimleri ve etek uçları üzerindeki ayrıntılı işçilikleriyle geline farklı bir stil katarken, modern bolero ve duvak gibi aksesuarlar ise görünümü tamamlıyor.  

Pronovias Privee Jewels Koleksiyonu dört farklı stilden aldığı ilhamla her gelinin hayalindeki gelinliğe ulaşmasını sağlıyor;

Modern prenses modelleri; modern kesimleri, sırt dekolteleri, parıltılı tüller, işlemeli danteller, makro çiçek desenli aplikeler ile süslenmiş ve gelini kusursuz bir şekilde saran balık kesim tasarımlar…

Göz alıcı prenses modelleri; modern parıltılar ve işlemeli tüllerin ön planda olduğu A kesim gelinlik tasarımlarıyla, masalsı bir görünüm sunuyor. 

Romantik prenses modelleri; vücudun üst kısmına tam oturan ve aşağıya doğru yavaşça açılan modeller silüetli işlemeler, çiçek ve dantel apliklerin bir araya gelmesi ile adeta aşkın temsilcisi oluyor.  

Görkemli prenses modelleri; gösterişli kumaşları, uzun kuyrukları, çiçek dantelleri ve hacimli etekli tasarımlarıyla hafızalara kazınmak isteyen gelinlerin tercihi oluyor. 

Zanaatkarlık ve zarafetin birleşimi ile ortaya çıkan Pronovias Privee Jewels Koleksiyonu, her gelinin kendine uygun tasarımlar bulabileceği modelleri ile mutlu aşk hikayelerine eşlik ediyor. Pronovias Privee Jewels Koleksiyonu Pronovias İstinyePark ve Vakko Wedding House’larda yer alıyor. 

PAYLAŞ