Zamansız Bir İkonun Yeniden Doğuşu

Writer: NYX Magazine

Date: 22/03/2024

PAYLAŞ

M.A.C, Teddy Makeup Trendi ile seni renkli bir makyaj serüvenine çıkarmaya hazır. Şimdi eşsiz tarzını keşfetmek ve makyajın sihirli gücünü herkese göstermenin tam zamanı! 

Son zamanlarda modanın önemli bir akımı haline gelen Teddy Makeup Trendi, maksimalist estetikle romantik pembe, pozitif enerji yayan şeftali tonları ve vazgeçilmez kahverengiyi bir araya getirerek sıcak tonların ve zarafetin kusursuz bir birleşimini sunuyor. Bu zamansız süper model güzelliği, kremsi renklerin ve ipeksi dokunun birleşimiyle ortaya çıkan zarif ve ikonik bir görünüm sağlıyor. Ve bu görünümün yıldızı, elbette ki Velvet Teddy.

M·A·C Velvet Teddy, yıllardır ünlülerin favorisi olan bir renk olarak Teddy Makeup Trendi’nde önemli bir rol oynuyor. Tüm dünyada ikonikleşmiş M·A·C Mat Ruj ailesi ise, dudaklara daha yoğun renk, daha fazla konfor ve bakım sunmak için yenilendi. Yenilenen formülüyle M·A·Cximal Velvet Teddy rengi ile dudaklarda benzersiz bir ifade yaratabilirsin. 

Teddy Makeup, sadece güzellik anlayışını değil, aynı zamanda kişisel tarzını da yansıtma şansı tanıyan bir fenomen olarak karşımıza çıkıyor. Bu sezon, sıcak tonların ve zarafetin öne çıktığı Teddy Makeup Trendi ile makyajın sınırlarını keşfederek kendine özgü bir güzellik deneyimi yaşayabilirsin.

Fiyat:

Dudak Kalemi – Stripdown 629 TL

M·A·Cximal Silky Matte Lipstick – Velvet Teddy 769 TL

Eye Kohl Göz Kalemi – Teddy 699 TL

M·A·CStack Maskara – Black Stack 1199 TL

Connect In Colour Far Paleti – Unfiltered Nudes 1999 TL

PAYLAŞ