Kirpiklerinizi Eşsiz Bir Şekilde Sarar ve Tek Tek Ayırır

Writer: NYX Magazine

Date: 30/03/2024

PAYLAŞ

Revitalash Cosmetics’in özel tasarımlı Double Ended Volume Set, 2 farklı silikon fırçasıyla kirpiklerinizi eşsiz bir şekilde sarar ve tek tek ayırır.

RevitaLash Cosmetics Double-Ended Volume Set, kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu ürün, 2’si 1 arada kirpik bazı ve maskara ile gözlerinizin güzelliğinizi ön plana çıkarmanızı sağlar.

Double-Ended Volume Set sayesinde göz alıcı bakışlara sahip olmanıza yardımcı olur. Kirpiklerinize daha dolgun, daha canlı bir görünüm kazandırır.

Etkin Bileşenler

İndigo mavisi primer, siyah maskaranın renk yoğunluğunu artırarak, dikkat çeken bakışlar yaratmanıza destek olur. Siyah maskaranın yoğun formülü ile mükemmel bakışlar yaratmanızı sağlar. Tek adımda bile kirpiklerinizi sabitler, hacimler ve şekillendirir. Maskaranın formülündeki özel peptitler, kirpikleri güçlendirirken, onlara daha parlak bir görünüm kazandırır.

Bilmeniz Gerekenler

Revitalash Double Ended Volume Set’in özel formülü ile gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarırken aynı zamanda kirpiklerinizi besler.

*Hipoalerjeniktir *Yağsızdır *Paraben, Ftalat, Parfüm ve Gluten içermez. *Vegan dostudur. *Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1000 TL

PAYLAŞ