Yaza Güçlü, Modern ve Zarif Bir Giriş

Writer: NYX Magazine

Date: 07/04/2024

PAYLAŞ

Rafine çizgileri ve ön plana çıkan renkleri ile yaz mevsiminin enerjisini yansıtan Vakko Mare İlkbahar Yaz 2024 koleksiyonuyla sezonun modasını belirlemeye devam ediyor. 

Vakko Mare, tatlı bahar havasını ve yaz mevsiminin enerji dolu ruhunu yansıttığı İlkbahar Yaz 2024 sezonunda günlük stil ve şık plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileri ile yorumluyor. Şık ve rahat tasarımları, üst düzey kalitesi ve dizaynı ile ana marka olan Vakko Mare yeni sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Vakko Mare, İlkbahar Yaz 2024 sezonunda sunduğu; tropik, bohem, cool, sofistike, eğlenceli, feminen ve sportif trendleriyle yaz modasına yepyeni bir soluk getiriyor. Sezonun ön plana çıkan renkleriyle geniş bir ürün skalası yaratan Vakko Mare, mevsimin her an’ına eşlik edecek parçalar ve tasarımlarıyla yazın ruhunu göz alıcı bir şekilde sunuyor.  

Sezona rengarenk bir merhaba!

Yaz tutkusunun modadaki yansıması olan Vakko Mare’nin yeni sezonu, doğal kumaş, doğal renkler ve doğadan ilham alan tonların harmanlandığı tasarımlarla ön plana çıkıyor. Koleksiyonda, yaz coşkusundan ilham alan mavi, pembe, mor, mint, sarı gibi canlı renklerin yanı sıra natürel tonlar ve vazgeçilmez beyazın sakinliği çarpıcı bir bütünlük sağlayarak, yaz mevsimine heyecanlı bir merhaba diyor. 

Tropik desenlerin ve bohem esintilerin doğal ve canlı renklerle buluştuğu Vakko Mare yeni sezonunda; benzersiz bir yaz şıklığa imza atıyor. İlkbahar Yaz 2024 koleksiyonu, bikini ve mayoların yanı sıra kaftan, elbise, pareo, bluz, etek, tulum, pantolonlarla, şapka, takı, çanta, sandalet, terlik gibi tamamlayıcı aksesuarlardan oluşuyor. En yeni trendlerden ilham alan ve özenle seçilmiş kumaşlardan yaratılan göz alıcı tasarımlar, Vakko çatısı altında ve Mare mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Dünyaca ünlü markalar ve stil sahibi tasarımlar Vakko Mare’de!

Enerji dolu dünyası ile kendi markası altında özel kumaşlardan yarattığı tasarımlarını sunan Vakko Mare, bünyesinde bulunan 80’den fazla marka ile de seçkin satış noktalarında konumlanıyor. Vakko Mare, yazın ruhunu yansıttığı, göz alıcı ve zamansız tasarımlarının yanı sıra, dünyaca ünlü; Adriana Degreas, Aelia Anna, Agua Bendita, Alexis, Ancient Greek Sandals, Ancient Kallos, Aranaz, Bahia Maria, Baobab Swim, Bembien, Blanc, Bond Eye, Boteh, Camilla, Caravana, Carolina K, Celia B, Celia Dragouni, Chio, Christian Zen, Chufy, Colores, Cult Hera, Devotion, Dnud, Dragon Diffusion, Eliurpi, Ellie Rassia, Emporio Sirenuse, Eres, Erika Pena, Eugenia Fernandez, Evarae, Farm Rio, Feather And Find, Giambattista Valli, Gissa Bicalho, Greek Archaic Kori, Guanabana Handmade, Hannah Artwear, Hemant And Nandita, Hereu, Hunza G, Ibeliv, Ilse Jacobsen, Inasami, Janessa Leone, Juan De Dios, Juliet Dunn, K Jacques, Katerina Psoma, Kleed Kimonos, Koku Concept, Lace, Lack Of Color, Lastelier, Lenny Niemeyer, Les Gazelles, Lisa Marie Fernandez, Lola Hats, Love Shack Fancy, Maliluha, Mar Y Sol, Marysia, Mercedes Salazar, Mola Sasa, Nannacay, Naghedi, Nema, Nimo With Love, Ostra Brasil, Paolita, Patbo, Pearl And Caviar, Peony, Poupette St Barth, Sea Ny, Seafolly, Siyu, Sleepers, Stefania Frangista, Taj By Sabrina, The Label Edition, Themis-Z, Ulla Johnson, V De Vinster, Vix, Volantis, Yosuzi markalarının en özel koleksiyonları Çeşme’de modaseverlerle buluşturacak.

Vakko Mare’nin eşsiz parçaları Vakko Mare İstinyepark, Vakko Mandarin Oriental, Bodrum, Vakko Mare Bodrum Yalıkavak Marina, Vakko Mare Caresse Bodrum, Vakko Home & Mare Çeşme Marina, Vakko Home & Mare Göcek, Swissotel Resort & SPA Çeşme, Vakko Mare Cullinan Belek, Vakko Mare Vogue Bodrum www.vakko.com’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.

PAYLAŞ