Öznur Serçeler Sebamed Wrinkle Filler Serisinin Dijital Marka Yüzü Oldu

Writer: NYX Magazine

Date: 20/04/2024

PAYLAŞ

“Hayat Yaşından Fazlası” sloganıyla tüm duygulara eşlik eden ve her anı özgürce yaşamayı destekleyen Sebamed Wrinkle Filler serisinin dijital marka yüzü başarılı oyuncu Öznur Serçeler oldu. Doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken, hayat dolu ve enerjik yapısıyla beğeni toplayan Öznur Serçeler ile önemli bir iş birliğine imza atan Sebamed, her zaman kadınların yanında yer alarak onlara cesaret, duygularını ise özgürce ifade etmesi konusunda ilham veriyor.

Cildinizi güvenle emanet ettiğiniz Sebamed, yüz bakım kategorisinde Öznur Serçeler ile yeni bir iş birliği gerçekleştiriyor. Sebamed Wrinkle Filler Kırışık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem ve aileye yeni katılan Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Kremi’nin tanıtıldığı dijital içeriklerde Öznur Serçeler tüm doğallığıyla baş rolü üstlenerek kadınların tüm duyguları özgürce yaşaması gerektiğinin altını çizerek onlara cesaret veriyor. Serçeler’in tüm mimiklerini ön plana çıkaran doğallığı ve oyunculuğundaki uzmanlığı ise Sebamed’in güven veren marka duruşu ve samimiyetiyle birebir örtüşüyor. 

“Hayat Yaşından Fazlası” sloganıyla yola çıkan Sebamed, her anının, her kahkahanın ve hatta her gözyaşının kıymetini bilmenin önemini hatırlatarak; duygularıyla var olan tüm kadınların yanında olduğunu dile getiriyor. Sizi, hayatın içerisinde barındırdığı tüm duyguları odağınıza alarak diğer tüm endişelerinizi bir kenara bırakmaya Öznur Serçeler ile davet eden marka, yaşadığınız her anın sizi güçlendirdiğini ve sizi siz yapanın duygularınız olduğunu vurguluyor. 

Sebamed Wrinkle Filler serisinin dijital marka yüzü Öznur Serçeler: “Sebamed yaş aldığım, mükemmel anılar biriktirdiğim, bazen kahkahalarla güldüğüm bazen ise ağladığım tüm anlarımda yanımdaydı. Çocukluğumdan beri bildiğim ve her zaman temiz içeriğine güvendiğim bir marka. Şimdi ise Wrinkle Filler ailesiyle işim gereği üstlendiğim tüm rollerde her duyguyu dolasıya yaşıyorum, çünkü biliyorum ki Sebamed ile hayat yaşından fazlası!” diyor.

Sebamed Wrinkle Filler Kırışık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem’in 4 kat etkili* formülü ve hassas bir yapıya sahip olan göz çevresi için özel olarak geliştirilen yeni Sebamed Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Kremi’nin içeriğindeki fitopeptitler ve 3’lü hiyalüronik asit ile mimikleri göstermekten, mimiklerin ciltte bırakacağı izlerden korkmamayı vurgulayarak cildinize olan güveninizi yeniden kazanmanızı sağlıyor. Böylece Sebamed, her gülüşünüzde ve her bakışınızda kendinizi daha özgür hissetmenize yardımcı olmak için sizi destekliyor. 

*Dr. Schrader, Holzminden, Germany 2018, Sebamed Wrinkle Filler, 4 haftada kırışıklık görünümünde azalma, ciltte nemlendirme, dolgunlaştırma ve pürüzsüzlük etkisi sağlamaya yardımcı olur. 

PAYLAŞ