Çırağan Palace Kempinski, Travel + Leisure Dergisinin Dünyanın En İyileri Listesinde

Writer: NYX Magazine

Date: 20/04/2024

PAYLAŞ

Çırağan Palace Kempinski İstanbul ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek, dünyanın en önemli ve prestijli seyahat dergilerinden Travel + Leisure’ın okurlarına sorarak oluşturduğu “Dünyanın En İyi 500 Oteli” listesinde bu yıl da yerini aldı. 

Travel + Leisure’ın her yıl yayınladığı, dünya genelindeki en iyi otel ve resort’ları belirleyen liste, seyahat gustosu yüksek okurların oylarıyla hazırlanıyor. Tamamen tarafsız değerlendirmelerle oluşturulan bu prestijli listede yer alan oteller birçok coğrafi bölgeye ayrılarak; sundukları hizmet kalitesi, lokasyon, odalar ve yeme-içme gibi kriterleri değerlendiren anketlerle belirleniyor. 

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke; “Türkiye’yi dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olarak tanıtma konusunda önemli bir rol üstlenerek konuklarımızı ağırladığımız yenilenen otelimizin böylesine önemli bir listede yıllardır yer alması bize büyük bir mutluluk veriyor. Tüm değerli okurlara ve konuklarımıza kıymetli destekleri ve bağlılıkları için bütün ekip arkadaşlarımız adına yürekten teşekkür ediyorum. Çırağan Palace Kempinski İstanbul olarak, yenilenen otelimizde misafirlerimize sürpriz konseptlerle eşsiz deneyimler yaşatmaya devam edeceğiz’’ dedi.

PAYLAŞ