Caz Notaları Lov Faralya’ da Ruhunuzu Saracak

Writer: NYX Magazine

Date: 24/04/2024

PAYLAŞ

Çam ağaçlarının oluşturduğu korulardan engin maviliğe uzanan antik Likya yolu üzerinde konumlandırılan Lov Faralya, caz severleri bu yıl yine eşsiz deneyimlerle zenginleştirdiği Lov Caz Günlerinde ağırlıyor.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan LOVCAZ, 31 Mayıs- 1-2 Haziran tarihlerinde dinleyicilerine, sıradanlığın ötesine geçen ve her nota ile hafızalara kazınacak özel bir deneyim yaşatacak.

LOVCAZ, duyuları sarhoş eden caz melodilerini, her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatseverlerle buluşturuyor…

Kalabalıktan uzakta binlerce yıllık Likya yolunun, sandal ağaçları arasındaki odaların ve mercan rengi denizin ortasında yer alan Lov Faralya, sanata desteğini sürdürüyor.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan LOVCAZ, Fethiye’nin en romantik koyu Faralya ’da caz severleri duyusal benzersiz bir yolculuğa çıkaracak. Sanatsal zevkinin ve estetiğin ön planda olduğu sofistike dünyasının kapılarını bu müzik ziyareti ile aralayacak olan Lov Faralya, müzik ve doğanın eşsiz uyumundan ilham alarak gün batımının sıcak tonlarını sahneye taşıyacak.

Bir müzik festivali olmasının ötesinde; dinleyicileri yaşamın hızlı temposundan uzaklaştırıp, doğanın ve sanatın birleştiği huzurlu bir limana tasıma mottosu ile projelendirilen LOVCAZ sahnesinde bu yıl yine birbirinden değerli sanatçılar yer alacak.

31 Mayıs’ta Manuş-u Ala eğlenceli ve nostaljik bir akşam yaşatacak

Eşsiz Faralya manzarasında, kayalar üzerinde konumlandırılan Akustik sahne ile başlayacak etkinliğin ilk gününde özgün bestelerinin yanı sıra, kendi tarzlarında yorumladıkları yerli ve yabancı popüler şarkılar, caz standartları ve Fransız chansonlarına yer veren gypsy caz grubu Manuş-u Ala dinleyicilerine eğlenceli ve nostaljik bir akşam yaşatacak.

Lov Faralya’ da Latin ve Caz tınıları: Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars

Arka planda Faralya gün batımının sıcak tonlarıyla birleşen dingin bir deniz, Likya yoluna ev sahipliği eden hikayelerle dolu kayalıkların silueti ve ana sahnede bu kez Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars… Türkiye’nin en renkli müzisyenlerinden biri, ritim profesörü, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve topluluğu Latin All Stars, 1 Haziran’da dünya ritimlerini enerjik teknikleriyle harmanladıkları etkileyici bir performans sergileyecek. Sicimoğlu önderliğindeki topluluğun yarattığı heyecan verici ve sıcak müziğin karşısında misafirler yerinde duramayacak.

Dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile Kerem Görsev Trio Lov Faralya’ da

Cazın ritmiyle dalgalanan Ege kıyılarında 2 Haziran’da ise Türkiye’nin en iyi caz müzisyenlerinden Kerem Görsev Trio, Ana Sahne’de caz severlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Başarılarla dolu müzikal yolculuğu, dünya yıldızları ile yaptığı çalışmalar, çıkardığı albümler, notaları ve müzik üslubu ile Görsev Lov Faralya’ da dinleyicileri müziğe doyuracak.

Müziğin dönüştürücü gücünün ve doğanın eşsiz güzelliği ile buluşacağı LOVCAZ’ a sizleri bekliyoruz.

PAYLAŞ