Evlerde Yenilik Zamanı

Writer: NYX Magazine

Date: 27/04/2024

PAYLAŞ

Boyanın ustası Düfa, bahara taze bir “Merhaba” demek isteyenler için bej, mavi ve asya renkleriyle duvarlarını yenilemeye çağırıyor. Yüksek örtücülüğe sahip Düfa Boya, kısa sürede kuruduğu için boya yapmayı da kolaylaştırıyor.

Boyanın ustası Düfa, evini, yazlığını, işyerini bahara uygun renklere büründürmek isteyenlere bej, asya ve mavi renklerini öneriyor. Bej ve mavi adeta Akdeniz ve Ege kıyılarını duvarlara taşırken; asya rengi ise doğanın sıcaklığını alabildiğine hissettiriyor. Düfa ile bahara herkes birbirinden güzel renklerle, tazelenerek giriyor. Çevre ve insan sağlığına duyarlı, uygulaması pratik Düfa Boya’nın ilk katı yarım saat gibi kısa sürede kuruyor. Tam kuruması 24 saat sürüyor. Düfa Boya, yüksek örtücülüğü, nefes alma, küf ve mantarları önleme özellikleriyle de hayatı kolaylaştırıyor.

Düfa Boya Hakkında

Düfa Boya, Avrupa’nın en büyük mobilya boya ve vernik üreticilerinden biri olan Kayalar Kimya markasıdır. Kayalar Kimya, 2005 yılında dünya genelinde 9 fabrikası bulunan Alman Meffert AG ile ortaklık anlaşması yaparak Düfa boyalarını Türkiye’de üretmeye başlamıştır. 2009 yılında ise şirketin Türkiye ve toplamda 18 ülkedeki tüm haklarını satın almıştır. “Boyanın Ustası” sloganıyla pazara renk getiren Düfa Boya, çevre ve insan sağlığına duyarlı, uygulaması pratik su bazlı iç ve dış cephe boyaları, duvar astarları, ahşap boyaları, sentetik bazlı duvar-ahşap-metal astarları, sentetik bazlı ahşap astar ve vernikleri, akrilik sprey boyalar ve tamamlayıcı ürünler üretmektedir. Düfa, Mix makine renklendirme teknolojisi ile müşterilerine sonsuz renk seçeneği sunmaktadır.

PAYLAŞ