Düğünlere Sanatsal Dokunuş

Writer: NYX Magazine

Date: 27/04/2024

PAYLAŞ

Lüks ve dinamizmin buluştuğu Dubai’nin en büyük otel kompleksi olan Al Habtoor City Hotel Collection, düğünlerinizi unutulmaz kılmak için özel bir deneyim sunuyor.

Her biri özenle tasarlanmış olan 1600’den fazla oda ve süit ile Al Habtoor City Hotel Collection, konuklara rahat ve keyifli bir konaklama deneyimi sunuyor. Misafirler, her damak tadına hitap eden dünya mutfağından lezzetler sunan 20’den fazla restoran, 2 spa, 6 havuz, çocuk kulübü ve fitness merkezi gibi çeşitli olanaklarla günün yorgunluğunu atabilirler.

Al Habtoor City kompleksi içinde bulunan üç dünya standartlarında otel arasında, ikonik Hilton Dubai Al Habtoor City, görkemli Al Habtoor Palace Dubai ve dinamik V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton bulunmaktadır. Bu en özel günleri için çiftlere tercihlerine en uygun arka planı seçme konusunda yardımcı olur.

Al Habtoor City Hotel Collection’un geniş iç ve dış mekanları, her türlü düğün için ideal bir ortam sunar. Açık hava düğünleri için romantik bahçeler ve teraslar, büyüleyici balo salonları ve zarif salonlar iç mekan düğünleri için mükemmel seçeneklerle doludur.

Düğünlerinizi planlarken size rehberlik edecek uzman ekibimiz, her aşamada en ince ayrıntıları düşünerek size destek olacak ve hayalinizdeki düğünü hayata geçirmenize yardımcı olacak. Siz ise sadece büyük gününüzün tadını çıkarmak kalıyor.

Ayrıca, Al Habtoor City Hotel Collection, gelin hamamları, bekarlığa veda partileri ve diğer özel etkinlikler için uygun mekanlar sunar. Deneyimli bir etkinlik ekibi, özel etkinliklerinizin her ayrıntısını planlamanıza yardımcı olmak için burada.

PAYLAŞ