Lezzet ve Müzik Bir Araya Geliyor

Writer: NYX Magazine

Date: 02/05/2024

PAYLAŞ

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü Lifepark’ta gerçekleşecek olan Foodiefest, yemek dünyasının en lezzetli köşelerini ve en sevilen sanatçıları bir araya getiren unutulmaz bir festival olmaya geliyor! Eğer siz de yemekle olan tutkusuyla tanınan, lezzetli tatları keşfetmekten büyük keyif alan bir foodieyseniz, bu festivali kaçırmayın.

Foodiefest’te neler mi var?

  • Sokak Lezzetleri: 50’den fazla hamburger, hotdog, kokoreç, tantuni gibi sokak lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. Vegan dostu seçeneklerle dolu standları keşfedebilir ve lezzet dolu bir gün geçirebilirsiniz.
  • Sahne Alacak Sanatçılar: Cem Yenel’in açılışını yapacağı sahnede sonrasında popüler müziğin genç yeteneği Melis Fis sahne alacak. Ayhan Sicimoğlu’nun Latin ritimleriyle dans edebilir, milyonların sevgilisi Buray’ın enerjisiyle coşabilirsiniz. Festival Sahnesinin kapanışını ise elektro-pop ve dünya müziğinin fuzyonunu yaratan Köfn grubu yapacak.
  • Lezzet Dolu Vegan Seçenekler: Foodiefest, lezzet dünyasının herkes için olduğuna inanıyor. Bu yüzden, vegan dostu festivalimizde lezzetli vegan ürünlerin de bulunacağı özel satış noktaları ve standlar yer alacak. Vegan atıştırmalıklar, burgerler ve daha fazlasıyla lezzet dolu bir deneyim yaşayacaksınız.

Foodiefest biletleri; Biletix ve Passo ‘da içerisinde 2 adet sokak lezzetinin dahil olduğu bir paket şeklinde sunuluyor.

Daha fazla bilgi ve güncellemeler için foodiefest.com.tr ‘ı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ