Yazın Enerjisi

Writer: NYX Magazine

Date: 07/05/2024

PAYLAŞ

Boyner’in özel markası Fabrika, minimal detayları çağdaş bir yorumla buluşturduğu yeni sezon koleksiyonunda yeni mevsimin en şık ve tarz parçalarını bir araya getiriyor. Kadın koleksiyonunda denim şortlar, farklı renklerin harmonisini yansıtan etekler, pencere detaylı elbiseler ve oversize tüvit yelekler öne çıkarken, erkek koleksiyonunda marin çizgili t-shirtler, keten chino pantolon ve gömlekler, bu sezon Fabrika koleksiyonunda keşfedilmeyi bekliyor. 

Güçlü duruşu ve konforlu formlarıyla her sezon dikkatleri üzerine çeken Fabrika, doğanın tüm renklerinden ilham aldığı yeni koleksiyonunda, farklı tarzları bir araya getirerek yazın enerjisini gardıroplara taşıyor. Kadın koleksiyonundaki doğal keten dokularla tasarlanan takımlar, tulumlar ve ajurlu triko elbiseler sade ve zarif duruşlarıyla sessiz lüks akımına gönderme yaparken, baskılı t-shirtler ve brode gömlekler günlük hayatta özgün bir tarz sunuyor. Haki ve bej renklerin minimal detaylarla birleştiği rahat elbiseler ve midi etekler ise sneaker veya terliklerle kullanıldığında yazın aranan özgürlüğü bir üst seviyeye taşıyor.

Fabrika’nın yeni sezon erkek koleksiyonunda ise doğal toprak tonları, lacivert ve bejler ön planda. Koleksiyondaki spor takımlar, keten gömlek ve pantolonlar bu yaz güçlü bir duruşu ön plana çıkarıyor. 

Fotoğraf çekimlerinin İtalya’nın Toskana bölgesinde gerçekleştiği Fabrika’nın yeni sezon koleksiyonu, şehir yaşamından tatillere, özel davetlerden plajlara kadar farklı destinasyon ve anlar için göz alıcı bir stil sunuyor. 

Boyner; Fabrika 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu keşfetmek isteyen herkesi Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’a davet ediyor.

PAYLAŞ