Yaşam Denge Kampı ile Enerji Dolu Bir Deneyim

Writer: NYX Magazine

Date: 07/05/2024

PAYLAŞ

Mirada Exclusive Bodrum, 24 – 26 Mayıs tarihlerinde Auramind iş birliği ile gerçekleştireceği Yaşam Denge Kampı ile enerjisini yenilemek, bedenini rahatlatmak ve ruhunu dinlendirmek isteyen herkese unutulmaz bir deneyim sunuyor…

Mirada Exclusive Bodrum, Auramind ile bir araya gelerek meditasyon, yoga uygulamaları, sanat terapisi ve zen felsefesi ile iç sesi duyumsamaya ihtiyacı duyan herkese eşsiz bir fırsat sunuyor. 24-26 Mayıs tarihleri arasında Mirada Exclusive Bodrum’da gerçekleşecek Yaşam Denge Kampı, katılımcılara unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Ege’nin incisi Bodrum’da Asarlık Koyu’nun sakin maviliğinde konumlanan Mirada Exclusive Bodrum, misafirlerine bireysel gelişime adanmış alanlar ile kişisel keşiflere olanak sağlamaya devam ediyor. 24 – 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Yaşam Denge Kampı’nda deneyimli yoga eğitmenleri eşliğinde enerji dolu bir hafta sonuna hazırlanıyor. Mirada Exclusive Bodrum, Yoga Pratikleri, Nefes Teknikleri, Hareket Çalışmaları, Psikolojik Sohbetler, Farkındalık Çalışmaları, Aromaterapi seanslarının yanı sıra Dışavurumcu Sanat Terapisi, Ayurveda, Ses Meditasyonu & Handpan Dinletisi gibi deneyimlerle tatil ve wellbeing’in uyumlu birleşimini deneyimleme imkanı sunuyor.

Ruh ve beden arasındaki dengeyi sağlayan bir yaşam tarzını teşvik eden Auramind ile bir araya gelen Mirada Exclusive Bodrum, Yaşam Denge kampı ile katılımcılarına kişisel gelişim konusunda ilham veren terapiler ve atölyeler düzenlenmeyi, günlük hayatta sakinlik ve denge arayışlarında destek olmayı ve kendilerini keşfetme yolculuğunda yol göstericilik yapmayı amaçlıyor. Yaşam Denge Yoga kampı katılımcılarının içsel potansiyellerini keşfetmesi ve en iyi versiyonlarına dönüşmesi için bir yol haritası sunuyor.

Mirada Exclusive Bodrum ve Auramind iş birliğiyle düzenlenen bu özel etkinlik, katılımcılarına yaşam denge yolculuğunda ilham verici bir deneyim sunmayı amaçlıyor. 24-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek bu benzersiz etkinliğe katılmak için daha fazla bilgi ve kayıt için https://bodrum.miradahotels.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ