İkonik Tişörtler Yaza Renk Katıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 08/05/2024

PAYLAŞ

Beymen Club, 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan polo yaka tasarımlarında doğadan ilham alırken aynı zamanda şehirli ve dinamik yaşam tarzını yansıtarak bu sezon da dikkatleri üzerine çekiyor. İkonik polo yaka t-shirtlerine çeşitlilik kattığı 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, ‘’My Polo Style’’ konsepti stil sahibi kadın ve erkeklere yepyeni kombin seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Yazın vazgeçilmez parçası olan polo yaka t-shirtler, Beymen Club’ın ikonik kaz logosunun farklı kullanımlarıyla dikkat çekerken, zengin renk çeşitliliği ile yazın tüm coşkusunu yansıtıyor. Doğal pamuk içerikli ultra hafif ve ince materyallerle üretilen t-shirtler, maksimum rahatlık sunarak özgürce hareket etme imkanı sunuyor.

Beymen Club, 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki ‘’My Polo Style’’ konsepti ile farklı kombin seçenekleri sunarken, ikonik polo yaka ruhunu modern bir dokunuşla yeniden yorumluyor. Sarı, turuncu, yeşil, mavi, pembe, ekru ve beyaz tonlarıyla zenginleşen koleksiyon, yaz gardıroplarına enerji ve canlılık katıyor. Beymen Club’ın “My Polo Style” tarzı, her mevsim ve her yerde dinamik yaşam tarzını yansıtmaya devam ediyor.

PAYLAŞ