W Collection Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonunda, yaşam tarzını stiline yansıtan şehirli bir koleksiyon sunuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 20/09/2020

PAYLAŞ

W Collection sonbahar kış koleksiyonunda farklı tarzlar yaratmaya uygun geceden gündüze kullanılabilen parçaları ile genç, dinamik, şehirli kadınlardan ilhamını alıyor.

Yeni teknolojilerin kullanıldığı kumaşlar ve tasarımlar ile zenginleştirilen W Collection Kadın Sonbahar Kış 2020-2021 koleksiyonu, 7 farklı temada moda tutkunlarının karşısına cıkıyor; Sharp Grey, Sophisticated Vibes, Powder Therapy, Into The Wild, Bronze Symphony, Absolutely Chic ve Black Meet White .

Koleksiyonun renk paleti, soğuk kış günlerini aydınlatan açık pastel renklerinden oluşuyor.  Kış gün batımının pudra tonlarından, doğanın sofistike yeşiline, metalik grilerden canlı morlara ve kışın vazgeçilmezi siyah ve beyazlardan oluşuyor.

Dinamik, kendinden emin ve beklenmedik yönleriyle kendi dünyasını gardırobuna yansıtan W Collection kadını, Sonbahar Kış 2020-2021’de karşımıza dolabındaki anahtar parçaları ipek gömlekler, trençkot, minimal kesimli ceketler, mini elbiseler ve pilili eteklerinin yanı sıra biker ceketleri, baskılı, payetli elbiseleri ve büyük aksesuarları ile karşımıza çıkıyor.

Sezon boyunca feminenliğini koruyan bu koleksiyon W Collection kadınını karşımıza makro çiçek desenli elbiselerden romantik boho stiline, beyaz gömleklerden tüvitler kadar her detayıyla göz alıcılığını koruyor.

PAYLAŞ