“BEYMEN’den Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Önerileri”

Writer: NYX Magazine

Date: 21/01/2021

PAYLAŞ

Sevgililer Günü yaklaşırken BEYMEN farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri ile bu yıl da 14 Şubat alışverişinin areslerinden olmaya devam ediyor. Sevgilinizin kalbini yeniden fethedecek ayrıcalıklı hediye alternatifleri için size en yakın BEYMEN mağazasına uğrayabilir veya internet sitesinden hediyenizi seçebilirsiniz.

Göz alıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka veberelere, niş parfümlerden kozmetiğe,özel hediye setlerinden BEYMEN çanta ve cüzdan çeşitlerine dünyaca ünlü markaların 2020-2021 Kış koleksiyonlarındaki farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız hediye seçeneği BEYMEN’lerde ve www.beymen.com  adresinde sizleri bekliyor.  

Hediyelerinizi seçerken dilerseniz kişiye özel hediye danışmanlık servisi Beymen Gift uzmanlarından yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmetiile Türkiye’nin neresinde olursa olsun sevgilinize hediyenizi en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz. 

BEYMEN’den Kadınlara Özel 14 Şubat Hediye Önerileri 

Sevgiliniz için ayakkabı ve çanta bir tutkuysa feminen modelleriyle Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik, gözalıcı tasarımları Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti en özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Ayrıca Balmain, Stellla McCartney, Chloe, Kenzo ve Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının yeni sneaker modellerine de  göz atmayı unutmayın.

Çanta tutkunları için Dolce & Gabbana, Balmain, Etro’nungöz alıcı clutchları, Love Moschino, Mehry Mu’nun kalp detaylı tasarımları, farklı renklerdeki yalın ve minimal BEYMEN Çanta seçenekleri ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. 

BEYMEN’de aksesuar sevenlerle buluşan Begum Khan, Mers, Ninon, Melis Göral, Peracas, Kısmet by Milka, Be Goddes, Lisa Lina ve Tohum Design’ınaralarında yer aldığı pek çok markanın birbirinden zarif takı, aksesuar ve mücevher tasarımları ya da Valentino ve Helene Berman’ınbirbirinden şık şapkaları arasından da Sevgililer Günü hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

PAYLAŞ