Özüne Ulaşmak İsteyenlere Bad Bear

Writer: NYX Magazine

Date: 31/03/2021

PAYLAŞ

Güneşli ve sıcak havaların rakipsiz giyim ürünleri arasında yer alan Bad Bear tişörtleri, fonksiyonellikleriyle öne çıkan tasarımları, farklı renk ve modelleriyle kullanıcılarını buluşturuyor. Rahat, şık ve ilgi çekici tasarımlarıyla günün her saatinde giymeye uygun tişörtleri, gardıropların vazgeçilmez parçası yapan Bad Bear, yeni keşiflere çağırdığı göz alıcı renkleriyle de herkesin beğenisini kazanıyor.

Kadınların beğeniyle giydiği ve günlük yaşam için üst sıralarda yer alan tişört modelleri de Bad Bear’da onlarca alternatifle yer alıyor. Üst giyim ürünleri arasında modaya uygun birçok opsiyon sunarak beğeni toplayan tişört modelleri, baskılı ve düz seçenekleriyle de geniş bir alternatifi kadınlarla buluşturuyor. Konfor yaratmayı başaran şık tişörtler, canlı renkleriyle kadınların ışıltısını artırırken kol ve göğüs noktalarındaki özel tasarımlarla da fark yaratmayı başarıyor. Rahat kullanım için uygun kesimleri ve kalıpları ile %100 pamuklu yapıya da sahip kadın tişörtleri, şıklık ve sadeliği birleştirmeyi başarıyor.

Kulübe Hoş Geldin!

Herkes seni nasıl görmek istiyorsa öyle giyindin, nasıl davranmanı istiyorsa öyle davrandın, iyi çocuk imajının arkasına saklanıp kendi doğana sırt çevirdin… Şimdi özüne, doğana ve içgüdülerine dönüş zamanı! İçindeki “kötü” çocuğa ‘Merhaba’ de… Doğana sırt çevirme, içindeki asi ruha ihanet etme! Sen; doğaya meydan okuyan, ruhu özgür ve asi, özel bir parçasın… Sen “kötü”sün! Sen tam bir Bad Bear’sın! Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye Bad Bear’ınla başla! Şehrin tüm “kötü” çocukları… Kulübe hoş geldiniz! 

Bad Bear markasının tüm tişört seçeneklerine badbear.com.tr adresinden ulaşılabilir.

PAYLAŞ