Adımlarda İkonik İmza : George Hogg

Writer: NYX Magazine

Date: 16/09/2021

PAYLAŞ

George Hogg, zamansız stilini sonbahar trendleriyle bir araya getirdiği geniş bir koleksiyon ile Sonbahar/Kış 2021-22 sezonuna imza atıyor.

Zamansız Brit şıklığını günümüze taşıyan George Hogg, sezon trendlerini farklı desen uygulamaları, el boyama detayları ve özel aksesuar kullanımlarıyla buluşturarak, markanın zanaatkarlık mirasını yeni koleksiyonuna taşıyor. Klasik görünümü beklenmedik ayrıntılarla birleştiren George Hogg, ikonik ve şık bir stil ile her kıyafetin tamamlayıcısı rolünü üstlenmeye devam ediyor.

Feminen ve Zarif Detaylar

George Hogg kadını, Sonbahar/Kış 2021-22 sezonunda hiç olmadığı kadar feminen ve yenilikçi detaylarla buluşuyor. Loafer ayakkabılar; metal tokalar, aksesuarlar ve deri püsküller gibi orijinal yorumlarla, yeni mevsimi karşılıyor. El boyaması binici çizme ve botlar; siyah, bordo ve kahverengi gibi farklı tonlarda dikkat çekiyor.

İkonik ekose, şık ve sportif yorumuyla özellikle kış ve sonbahar dönemlerinin vazgeçilmez deseni oluyor. Klasik kullanımının yanı sıra lazer ekose uygulaması daha genç ve canlı bir yorumla, ayakkabıların yanı sıra çanta, eldiven ve şapka gibi aksesuarlarda da öne çıkıyor. 

Kahverengi, siyah, bordo seçeneklerin yanı sıra sezon trendlerinde öne çıkan krem ve yeşil tonları de George Hogg renk paletinde yerini alıyor. Özellikle zeytin yeşili bot ve çizmeler şimdiden vitrinlerden sokaklara indi.

Deri dikiş detayları, toka ve metal aksesuarlar, baskılı, kroko ve deri materyallerin birlikte kullanıldığı modeller, çarpıcı topuk formları koleksiyonda öne çıkıyor.

Kalitesi ve detaylarıyla fark yaratan çanta tasarımları, sonbahar ve kışın vazgeçilmez dokuları deri ve süeti, mevsimin en sıcak renkleriyle buluşturuyor. 

 George Hogg Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonunu, Divarese.com.tr’de ve Divarese mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz. Şehre dönüşü her sezon olduğu gibi, George Hogg ile kutlama zamanı. 

PAYLAŞ