La Doublej x Laduree Özel Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 03/10/2021

PAYLAŞ

La DoubleJ ve Ladurée iş birliği ile hazırlanan La DoubleJ x Ladurée özel koleksiyonu; BEYMEN Home’da ve www.beymen.com  adresinde sizleri bekliyor.   

12 parçadan oluşan özel koleksiyonda La DoubleJ’nin kurucusu ve kreatif direktörü J.J. Martin’in doğurganlık ve kutsal dişilik kavramından ilhamla tasarladığı desenler, Ladurée‘nin dünyaca ünlü makaronlarının pembe ve fıstık yeşili tonlarıyla renkleniyor. 

Özel tasarım ince porselen çaydanlık ve fincanlardan oluşan zarif çay seti ve pamuklu mutfak önlüklerinin yer aldığı koleksiyonda, La DoubleJ’nin sevilen tatlı tabakları, yepyeni baskılarla buluşuyor. Kutsal dişiliğin evrensel sembolü hayat ağacı, yeniden doğuşu simgeleyen kelebek, yeni başlangıçları simgeleyen gül tomurcuklarıyla zenginleşen tatlı tabakları, ikili ya da altılı karışık set olarak satışa sunuluyor. 

Sunumlarınıza zarafet katacak La DoubleJ x Ladurée özel koleksiyonu BEYMEN Zorlu Center, BEYMEN SuadiyeBeymen Resort Yalıkavak Marina, Beymen Resort Mandarin Oriental ve www.beymen.com adresinde dekorasyon tutkunları ile buluşuyor.

PAYLAŞ