Sezonun En Gözde Çizme ve Botları

Writer: NYX Magazine

Date: 21/11/2021

PAYLAŞ

Her sezon adından söz ettiren Chelsea botlar, bu sonbahar kış da iddiasını sürdürüyor. Rahatlığı odak noktasına alan Chelsea botlar, konforlu ve fonksiyonel tasarımlarıyla sıradanlığa meydan okuyor. Bottega Veneta, Alexander McQueen, Gianvito Rossi, Balenciaga farklı renk ve modellerdeki Chelsea botlarıylasezon trendlerini yansıtıyor.

Academia, Beymen Collection, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Sergio Rossi ve Valentino Garavani’nin aralarında yer aldığı ünlü markalarınyenilikçi form ve çarpıcı detaylarla zenginleşen bootieleri, feminen tasarımları ile kış kombinlerine zarafet katıyor.

Sürdürülebilir moda anlayışının yükselişi ile birlikteshearling, botlar koleksiyonlarda sıkça karşımıza çıkıyor. Valentino Garavani, Chloe, Balmain ve Gianvito Rossi deri shearling hibrid botları ile sıcak bir kış vaad ediyor.

Timsah, zebra ve piton dokulu çizme ve botlar göz alıcı renk ve modelleriyle kombinleri taçlandırmaya devam ediyor. Bettina Vermillon, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Isabel Marant, Jimmy Choo animal print bot ve çizmeleri ile  modern ve elegan bir tavır sergiliyor.

Uzun çizmeler 2021-2022 kış sezonunda da yükselişini sürdürüyor. Academia, Beymen Collection, Bottega Veneta, Brunello Cucinelli, Etro, Isabel Marant, Saint Laurent, Sergio Rossi’ningöz alıcı modelleriyle Beymen’lerde sizi bekliyor. 

Stil kodlarında gizli bir cazibe barındıran maskülen bot ve çizmeler, ağırbaşlı tavrından ödün vermiyor. Khaite, Isabel Marant ve Etro farklı renk ve model alternatifleri ile klasik kovboy botlarına yeni bir yorum katıyor. 

PAYLAŞ