Özgür Ruhlu Tasarımlar: ETRO Resort 2022

Writer: NYX Magazine

Date: 12/12/2021

PAYLAŞ

Etro, yeni sezonu asi ve genç ruhlu tasarımlardan oluşan Resort 2022 koleksiyonu ile karşılıyor.

Jimi Hendrix’ten ilham alan sonbahar koleksiyonunun ardından, Eurovision müzik yarışmasını kazanan İtalyan rock grubu Måneskin’i giydirdiklerini hatırlatan Etro Kreatif Direktörü Veronica Etro, “ Özgür ruhlu rock havasını seviyorum, alt kültürlerden gelen bu etkiler aslında gerçek bir isyan sembolü olan, markamızın kuruluş yılı 1969’un ruhuna da çok uygun” diyor. 

Veronica Etro’nun alt kültürlere yaptığı göndermeler Etro Resort 2022 koleksiyonunda motorcu detaylarda, rock ‘n’ roll dokunuşlarda ve bohem vurgularda ortaya çıkarken, aynı zamanda markanın DNA’sındaki kaçış duygusunu yansıtıyor. 

Koleksiyonda, motorcu ceket ve pantolonlar, yarışlardan ilham alan deri tasarımlar, maksi elbiseler, kapitone pançolar, el örgüsü trikolar ve gömlekler ile yan yana yer alıyor. Markanın imzası şal desen, yin ve yang dahil olmak üzere spiritüel sembollere atıfta bulunan yeni grafik görünümü ile tasarımlarla buluşuyor. 

Kapüşonlu tasarımlar ve pantolonların, işleme ve patchwork’ler ile zenginleştiği koleksiyonda; boncuk, pul ve püskül detaylar lüks işçilikleriyle dikkat çekiyor. 

Etro Resort 2022 koleksiyonu, çok yönlü ve fonksiyonel görünümü ile 60’lı yıllarda moda dünyasına renk ve alışılmadık motifler getirerek kuralları yıkma cesaretini gösteren, markanın kurucusu Gimmo Etro’ya övgü hissi yaşatıyor. 

PAYLAŞ