Gülümseten Yeni Yıl Hediyeleri Vakko’dan

Writer: NYX Magazine

Date: 18/12/2021

PAYLAŞ

Vakko, yeni yılı gülümseten, mutlu eden ve unutulmayan hediye seçenekleriyle karşılıyor. Vakko tarafından özenle ve her detayı düşünülerek yılbaşına özel olarak hazırlanan Vakko stilini yansıtan sezon koleksiyonları, Vakko Home’un ışıltılı seçenekleri ve kofre, setlerle bir araya gelen hediyeler, hatırlanmanın önemini yansıtıyor. 

Yeni yılda vitrin tasarımlarıyla şehre yılbaşının geldiğini müjdeleyen Vakko, alışveriş telaşını zarif bir heyecanla buluşturuyor. ‘Moda Vakko’dur mottosuyla özel günlerde hediye denilince akla ilk gelen Vakko, yeni yılda özgün, şık ve lezzetli armağanlar sunuyor. 

Vakko, eşarp ve kravatlar, monogram tasarımlar, kadın ve erkek sezon koleksiyonlarından oluşan zengin, kişiselleştirilebilir hediye seçenekleriyle öne çıkıyor.  Ayrıca, Vakko imzası taşıyan farklı ürün gruplarından seçimleri sadece yılbaşına özel olarak hazırlanan tasarım kutuları içindeki hediye setleriyle de farklılık yaratıyor. 

Nakışlı, deri, kokinalı gibi hediye kutusu seçenekleri Vakko dokunuşunu her detayında hissettiriyor. Vakko sezon modasını yansıtan stil sahibi tasarımlar, hediye kutularında lüks yaşam stilinin tamamlayıcısı olarak zarif ve şık aksesuarları, Vakko Home’un çerçeve, mum, kâse, fincan seti gibi evlere şıklık katan tasarımları, Vakko Atelier’nin lezzetli çikolataları ile buluşuyor. 

Kutular için hazırlanan özenli paketleme seçenekleri yılbaşının heyecanını Vakko şıklığını taşıyor. Konforlu ve ışıltılı tasarımlarıyla Vakko Home yılbaşı heyecanını dekorasyon tasarımlarına yansıtıyor. Vakko L’Atelier ve Vakko Chocolate’ın unutulmaz lezzetleri ise farklı boyuttaki kofreler ile yeni yılda mutluluğun kaynağı oluyor. Snowglobe ve müzik kutusu gibi yeni yılın simgesi olan tasarımlar da Vakko Chocolate’ın lezzetleri ile buluşarak yılın en heyecanlı günlerini neşelendiriyor. 

Vakko kadın ve erkek koleksiyonlarında yer alan seçenekler, stil sahiplerine sezon modasında bakış açısı, belirgin, güçlü, ifadeli tasarımlar sunuyor.

Tüm Vakko tasarımları, unutulmayacak bir yılbaşı hediyesi olarak hayata değer katıyor. 

PAYLAŞ