KNITSS ile Kış Stiline Özel Bir Dokunuş

Writer: NYX Magazine

Date: 29/12/2021

PAYLAŞ

Trikoyu bir sanat eseri gibi işleyen KNITSS, bu kış da sezonun öne çıkan renkleri, özgün desenleri ve çok özel dokularla hayata geçirdiği tasarımlarıyla kış stillerini yeniliyor. 

Koleksiyonda yer alan her bir tasarım; tüm vücut tiplerine uygun olarak yün, kaşmir karışımlı, Woolmark, Ecovero ve Geri Dönüşüm Sertifikalı iplikler ile birlikte %100 natürel içeriklerle üretilirken, zamansız bir şıklık ve rahatlık sağlıyor. KNITSS koleksiyonlarının en belirgin özelliklerinden biri olan Mix & Match ile tarzınız gündüzden geceye taşınıyor.

Aprés-Ski koleksiyonunda yer alan sportif ve fonksiyonel parçalar ile kayak modası tüm dinamizmiyle şehre taşınıyor. Dağda kullanılmasının yanı sıra günlük stile de kolayca adapte olan triko kazak, hırka, atkı, bere ve balaklava gibi ürünler sıcaklığı hissetmeyi seven ve soğuğa rağmen stilini korumak isteyenlere özel öneriler sunuyor. 

Knitss Triko Loungewear Koleksiyonu rahat dokusu ve yumuşak kalıbı ile dikkat çekiyor. 

KNITSS kadınları için sağladığı konfor ve şık görünümle vazgeçilmez olan Loungewear koleksiyonu, odak noktasına soft renkleri alıyor. %100 natürel içeriklerle tasarlanan parçalar arasında kaşmir sevenler için de parçalar bulunuyor. 

Tüm koleksiyonun içinde yer alan Essentials  ise, zamansız bir renk paletine ve sade çizgiye sahip. Tasarımlar sadece tek sezon değil, uzun yıllar boyunca zamansız stillerin eşlikçisi oluyor. 

Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Koleksiyon Woolmark, Global Organic Textile Standard (GOTS), FSC,  Ecovero, Global Recycled Standart (GRS) gibi önemli sertifikaları ve global ölçekte kabul gören sürdürülebilirlik yöntemleriyle üretimesiyle de dikkat çekiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyen; hayatın akışında kendini keşfetme, kendine zaman ayırma ve kendi olma yolculuklarında kadınlara eşlik eden KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez AVM, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Ankara Armada AVM mağazaları ve çok yeni açılan Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde sizleri bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com  online alışveriş sitesinden de evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ