Güvenilir, Gerçekçi ve yenilikçi: Neostrata

Writer: NYX Magazine

Date: 20/01/2022

PAYLAŞ

Dermatologlar tarafından onaylı Neostrata, alfa hidroksi asidin (AHA) cilt üzerindeki etkilerini keşfeden kurucularının dermatoloji alanındaki 40 yıllık deneyimiyle güvenilir bir marka olarak öne çıkıyor. Antioksidan içeriği, performans odağı ve içerik teknolojileri markayı dermokozmetik alanında öncü kılıyor.  Bağımsız klinik çalışmaları ve eşsiz araştırmalar ışığında dermatoloji analında referans olarak gösterilen Neostrata, sizi güçlü, etkili ve stabil formülasyonlarıyla her cilt endişesi ve ihtiyacına yönelik çözümleri deneyimlemeye davet ediyor.

Bileşenleri ciltte optimal performans sağlamak ve içeriklerin cilde nüfuzunu en yüksek düzeye çıkarmak için bio-yararlanıma uygun pH ile formüle edilen, yüksek aktif içeriklere sahip Neostrata ürünlerinde cilt yenilme süreci yalnızca üç günde başlıyor. Ürünlerin eksfoliasyona yeni bir yaklaşım getirerek cildi tahriş etmeden soyması, içeriklerin cildin dermis tabakasına nüfuz ederek etkili ve hızlı sonuçlar ortaya çıkarmasını sağlıyor.

Güvenilir ve gerçekçi sonuçlar sunan Neostrata’nın farklı cilt problemlerine yönelik yedi farklı serisi bulunuyor. Skin Active serisi, yüksek konsantrasyonlu güçlü içerikleriyle derin çizgiler, kaz ayakları ve nem kaybı gibi farklı anti-aging problemlerine onarıcı ve sıkılaştırıcı çözümler sunuyor. Enlighten serisi, düzenli kullanımda çeşitli sebeplerle oluşan koyu leke ve renk eşitsizliklerinde gözle görülür azalma sağlıyor. Hassas cildin kızarıklığını azaltan Restore serisi, kuru ve hızlı tahriş olan ciltler için onarıcı ve nemlendirici bakım sağlarken, Resurface ürünleri zayıf yüzey dokusuna sahip normal cildi yenileyerek pürüzsüzleştiriyor ve solgun ciltte aydınlanma sağlıyor. Clarify serisi, akneye yatkın ciltlere bakım yapıyor ve gözenekleri küçültürken sebum kaynaklı fazla yağlanmanın önüne geçiyor. Correct serisi, mat ve eşit olmayan cilt tonu, elastikiyet kaybı ve yoğun anti-aging problemlerine çözüm sunuyor. Gündüz ürünlerinin her birinde güneş koruma özelliği bulunurken Defend serisi mineral ekranlı güneş koruyucusuyla güneş ışığını yansıtarak zararlı ışınların cildin alt katmanına ulaşmasına engel oluyor. Farklı serilerdeki ürünlerin birlikte kullanılabilmesi çeşitli problemlere yönelik çözümler sağlarken, içeriklerin cilde derinlemesine nüfuz edecek kadar küçük olması sayesinde düzenli kullanım sayesinde cildi en sağlıklı görünümüne kavuşturuyor.

Her cilt endişesine yönelik yüksek oranda cilt yenileme teknolojileriyle maksimum performans sunan Neostrata ürünleri, 85 ülkenin ardından şimdi Türkiye’de sizlerle tanışmaya hazır! Ürünlere ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/neostrata/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz. 

PAYLAŞ