Mücevher Dünyasının Benzersiz Işıltısı

Writer: NYX Magazine

Date: 15/05/2022

PAYLAŞ

Şıklığı ve ışıltısı ile ulaşılabilir mücevherin ikonik markası, kaliteli ve güvenilir, laboratuvar üretimi pırlantaları, sterling silver ve 10K altın özelliği ile kolyeden küpeye, bilekliklerden yüzüklere uzanan geniş ürün yelpazesinde, ulaşılabilir lüksün ihtişamını kusursuz bir şekilde sergiliyor.

Laboratuvar üretimi pırlantalar, artık dünyada git gide daha da önem kazanıyor. Doğal kaynakların tükenmemesi adına doğaya saygı duruşu şeklinde de tanımlanan laboratuvar üretimi pırlantalar, ulaşılabilir mücevherler olarak hem moda endüstrisinin, hem de şıklığına değer veren kadınların radarında yer alıyor. Paris, Strasbourg ve Budva’dan sonra İstanbul’da da olduğunun müjdesini veren Limonette, bu konuda güvenilir ve kaliteli tercihler yapmak isteyenlere oldukça zengin bir çeşitlilik sunuyor.

Çıplak gözle pırlantadan ayırt edilemeyen, birebir kalitedeki Limonette mücevherleri, dünyaca ünlü ikonik mücevherlerin üretildiği atölyelerde en incelikli şekilde hazırlanıyor.

Sadece özel geceler ve davetlerde değil, günlük giyimde de tercih edilen, eşofmanlarla bile kusursuz bir şekilde kombinlenen Limonette mücevherleri, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Sterling silver ve 10K altın olarak tasarlanan, en üst kalitede mozanit ve laboratuvar üretimi pırlantalardan oluşan Limonette koleksiyonunda, her biri dünyaca ünlü ikonik mücevherlerin atölyelerinde üretilen yüzükler, küpeler, bileklikler, kolyeler, broşlar yer alıyor. Taş ve işçilik kategorisinde en üst segment olarak tüm dünyada bilinen diamond simulant lab jewels çeşitlerini de “Atelier” kategorisinde “High Jewels” olarak sunan,  Limonette’te500’ü aşkın mücevher tasarımı bulunuyor.

Modern, şık ve zamansız… Limonette, spor salonundan ofise, arkadaş buluşmasından davete, gündüzden geceye, tüm kombinleri kusursuz bir şekilde tamamlıyor.

Sterling silver ve 10K altın, en üst kalitede mozanit, laboratuvar üretimi pırlantayla tasarlanan, dünyaca ünlü atölyelerde incelikle üretilen mücevherler konusunda siz de güvenilir ve kaliteli tercihler yapmaya değer veriyorsanız, Fransız kadınlarının stilinden aldığı ilhamla hayat bulan Limonette’in tüm tasarımlarına, adrese teslim alışveriş hizmeti sunulan https://www.limonettedesign.shop/ web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ