Yazın Enerjisinden İlham Almak İster misiniz?

Writer: NYX Magazine

Date: 29/05/2022

PAYLAŞ

Günlük yaşam ve iş hayatına yönelik modaya sade, rahat ve titiz kesimlerle yeni bir yorum katan koleksiyonda kullanılan eğlenceli renklerin yanı sıra, çizgilerindeki sade dokunuşlarla minimalizme vurgu yapılıyor.

W Collection kadın iş dünyasından günlük hayatın dinamizmine geniş bir çerçevede sunduğu tasarımlarla stil sahibi kadınlara farklı pencereler aralıyor. Beyaz rengin ana karakter olduğu W Collection İlkbahar / Yaz Koleksiyonunda parlak yeşil, çiçek pembesi, sarsıcı kırmızı ve pastel tonlar ile sadelik ve zarafet buluşuyor.

Markanın baş tasarımcısı Andrea Tronu, sofistike ve modern kadınlar için hazırladığı yeni koleksiyonu ile yaşadığımız zamanın bir yansıması olarak hafif, akıcı ve rahat tasarımları stilinize taşıyor.

Maskülen formların ışıl ışıl renklerle birleştiği en üst düzeyde işçilikle hazırlanan parçalar ise koleksiyonun gözdesi. Yeni koleksiyon, yaz enerjisini yansıtan çiçek baskıları, ilhamını 70’lerden alan renkli çizgileri ve küçük geometrik desenleri ile eğlenceli ve özgün bir görünüm sunuyor. Koleksiyonda, vücuda oturan, asimetrik formlu, dökümlü pilili elbiseler, modern tanrıça formunu yaratıyor.

PAYLAŞ