SESU Yenilenen Yüzünü Yepyeni Serileriyle Tanıttı

Writer: NYX Magazine

Date: 11/06/2022

PAYLAŞ

Türkiye’nin ilk ağda ve tüy dökücüler markası SESU, genç kızlara özel “İlk Adım” setini ve “SESU Soft” serisini özel lansman davetinde tanıttı.

SESU, hassas ciltlere ve genç kızlara özel olarak tasarladığı İlk Adım ve SESU Soft serilerini, Melodi Elbirliler’in ev sahipliğinde Sait Halim Paşa Yalı’sında düzenlenen bir davetle basına tanıttı. 

Ağdaya İlk Adım Serisi ile İlk Ağda Keyifli Bir Anıya Dönüşüyor

Ağdaya yeni başlayanların bu sürecine eğlence ve keyif katmak, endişelerini azaltmak için hazırlanan İlk Adım serisi; içerisinde yer alan ağda öncesi soğutucu jel pedi, cildin ışıltılı görünmesini sağlayan simli bakım yağları, ağda bantları ve ciltteki ağda kalıntılarını ortadan kaldırmak adına temizleme mendillerinden oluşuyor. Ayrıca set içerisinde yer alan her bir ürün bubblegum kokusuyla da genç kızların gönüllerini fethediyor. SESU kızlarına özel hazırlanan Tüy Dökücü Krem, Roll-on Sir Ağda ve Boncuk Ağda da yine genç kızların gözdesi olacak bu serinin içinde yer alıyor.

Parfümsüz, Eko bir Ağda Serisi; SESU Soft

SESU Soft serisi’nde ise, sentetik parfüm içermeyen Sir Ağda Bantları, Boncuk Sir Ağda ve Roll-On Sir Ağda Seti gibi hızlı, kolay ve etkili sonuç vadeden birçok ürün yer alıyor. Ecocert sertifikalı yulaf yağı içeren yeni etkin formüle sahip SESU Soft Serisi ürünleri, ciltte oluşabilecek kızarıklık ve tahrişi minimum seviyelere indirmeyi başarıyor.

Lansmanda davetlilere yeni serileri anlatan Marka Müdürü Ezgi Şuekinci Akgün, “SESU Soft ve İlk Adım serileri bizim gözbebeğimiz. Her bir ürün kendi kategorisinde özenle hazırlandı. SESU Soft serisinin formülünde yer alan yulaf yağıyla sunduğu rahatlığın yanı sıra, sentetik parfüm içermeyen ürün arayanlara da hitap ediyor. İlk Adım serisine,  biz kendi içimizde “Minimum Acı Kiti” diyoruz. Çünkü seride yer alan her bir ürün ağda öncesindeki endişeyi azaltmak ve ağdayı keyifli hale dönüştürmek üzere bir ritüel olarak hazırlandı. İlerleyen dönemlerde, yeni serilerimizi de ağda ve tüy dökücüler dünyasına katıyor olacağız.” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ