Saçınızın Rengini 8 Haftaya Kadar Koruyabilirsiniz

Writer: NYX Magazine

Date: 17/06/2022

PAYLAŞ

 Color Control Boyalı Saçlar için Şampuan ve Saç Kremi 8 haftaya kadar renk koruması sağlıyor. Yüksek performanslı ve %94 doğal türevli olarak üretilen formül, silikon ve sülfat temizleyici içermez, omega-9 bakımından zengin kayısı yağı ile saçları beslemeye ve yumuşatmaya yardımcı olur.

Color Control Boyalı Saçlar için Şampuan, saçı rengine zarar vermeden nazikçe ve derinlemesine arındırmak için, bitkisel içeriğe sahip bileşenlerle %94 doğal türevli2 olarak formüle edilmiştir. Color Control Boyalı Saçlar için Saç Kremi, parlak saç renginin korunmasına yardımcı olmak için saç kütikülüne bakım yapmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur, %97 doğal türevlidir2. Saçta ağırlık yapmadan daha ipeksi, yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Color Control Serisi, Doğal İçeriklerden Oluşan Biyoteknoloji ile geliştirildi

Color Control, saçı yıkadıktan sonra bile rengini kalıcı ve parlak bir şekilde korumasına yardımcı olmak için bitkisel içeriklerle formüle edilmiştir. Bitkisel teknolojisi sayesinde, saç yıkanırken suda yaygın olarak bulunan ve saç rengini soldurmaya sebep olan parçacıkları etkili bir şekilde nötralize etmeye yardımcı olur. Su ile aktive olan bitkisel moleküller, suyun saça nüfuz etmesini önleyen, saç renginin solmasını azaltmaya yardımcı olan ve saç renginin yeni boyanmış gibi canlı kalmasına yardımcı olan görünmez bir kalkan oluşturur. Ve son olarak, biyo-fermente aktifleri ve organik sertifikalı kayısı çekirdeği yağı; kütikülü tabakasını beslemek, pürüzsüzleştirmek ve bakım yapmak için birlikte çalışarak saçın canlı ve parlak rengini korumaya yardımcı olur. 

Color Control, organik sertifikalı osmanthus, portakal ve sedir ağacı içeren parlak, bitkisel özler ile taze, meyvemsi-çiçeksi ve odunsu bir aromaya sahiptir. Aroma, tıpkı ürün gibi renkli olacak şekilde formüle edilmiştir ve her kullanımda duyuları canlandırmaya yardımcı olur. 

ÇEVRESEL STANDARTLAR

Color Control Boyalı Saçlar için Şampuan ve Saç Kremi, %94 doğal türevlidir2, silikon ve sülfat temizleyici içermez ve tüm Aveda ürünleri gibi vegan ve hayvan dostudur. Color Control serisi, şişelerde, tüplerde ve kapaklarda %100 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş ambalajı ile Aveda’nın misyonunu daha da ileriye taşımaya devam ediyor ve bu formlarda saf petrokimyasal plastiklerin de kullanımını ortadan kaldırıyor. Color Control, Aveda’nın ana tesisinde güneş ve rüzgar enerjisi ile %100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretilmektedir.

24 yıkamaya kadar.

2 ISO standartlarına dayanarak, bitkilerden, petrol dışı minerallerden ve/veya sudan.

PAYLAŞ