“Biletinial Yaz Konserleri” nin 17 Temmuz konuğu Can Bonomo

Writer: NYX Magazine

Date: 15/07/2022

PAYLAŞ

Yaz başından beri Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Biletinial, 17 Temmuz akşamı Can Bonomo’yu ağırlayacak.

14 Mayıs tarihinden itibaren Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde aralarında Cem Adrian, Yıldız Tilbe, Yaşar gibi dev isimleri ağırlayan Biletinial, kaz konserlerini Can Bonomo ile sürdürüyor.

Son dönemde söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Can Saban’a ait olan teklisi “Gazapistan” şarkısı ve video klibini ile öne çıkan Bonomo, 17 Temmuz 2022, Pazar akşamı sevenlerini eğlenceli bir akşam geçirmeye davet ediyor.  Bonomo, konser süresinde seslendireceği şarkılarını, sahne performansıyla destekleyecek.

Müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başlayan Bonomo, 2011’de çıkardığı ilk albümü “Meczup” ile hayatımıza girmişti. Farklı ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken ve bugüne kadar Meczup, Aşktan ve Gariplikten, Bulunmam Gerek, Kâinat Sustu ve Ruhum Bela albümlerine imza atan Can Bonomo’un imzasını taşyan 3 şiir kitabı da bulunuyor. Sanatçının ilk şiir kitabı 2013 yılında çıkardığı ve düzenlemesini Küçük İskender’in yaptığı Delirmek Belirmektir. Bunu 2016 yılında yayımlanan ikinci kitabı “Şu Sevdalar Tevatürü” 2018 yılında ise “Parya Koma” kitabı izlemiştir.

PAYLAŞ