Sneaks Up’tan Elements of Dance Partnerliğiyle Dans Atölyesi

Writer: NYX Magazine

Date: 05/08/2022

PAYLAŞ

Sokak kültürünü içinde barındıran ve bu kültürü deneyimlemeye odaklı etkinliklere imza atan Sneaks Up, yıl boyunca çeşitli dans türlerinde sürmesi planlanan dans atölyesi serisinin beşincisini Elements of Dance kurucusu aynı zamanda dans eğitmeni Enes Abdulla ve popüler dansçı Nazlı Akçay ile Elements of Dance Company’ de gerçekleştirecek.  

Elements of Dance partnerliğiyle çeşitli türlerde dans eğitimlerini sürdüren Sneaks Up, Enes Abdulla ve Nazlı Akçay eşliğinde koreografi çalışmak isteyen dans tutkunlarını Elements of Dance Company’e bekliyor. 9 Ağustos Salı günü saat 18:00- 19:00 arasında, Elements of Dance’in popüler eğitmenleri Enes Abdulla ve Nazlı Akçay liderliğinde düzenlenecek Koreografi Class dans atölyesi, 16 yaş ve üzeri katılımcılara açık ve ücretsiz olacak. 40 kişi ile sınırlı olan atölyeye katılımcılar, Elements Of Dance Company ile iletişime geçerek, kendilerine gönderilen katılımcı formunu doldurarak katılım sağlayabilecek. 

Sneaks Up, Elements of Dance partnerliğiyle düzenlediği Koreografi Class dans atölyesine katılmak isteyenleri Elements of Dance Company’e bekliyor. 

Tarih: 9 Ağustos 2022 / Salı

Saat: 18:00

Yer: Elements of Dance Company (Merkez, Merkez Mahallesi, Darüleceze Caddesi, Nadide Sk. 16/C, 34384 Şişli/İstanbul) 

PAYLAŞ