Bir Dilim Ekmekten Çok Daha Fazlası

Writer: NYX Magazine

Date: 17/09/2022

PAYLAŞ

Geçmişten bugüne insanın içini ısıtan mahalle fırıncılığının sıcaklığını modern ve nitelikli dokunuşlarla bambaşka boyuta taşıyan Fırınya, yepyeni tarifleri ve geniş ürün çeşitliliğiyle tüketicilerine lezzet şöleni yaşatıyor. “Benzersiz Tatlar Ülkesi” mottosuyla yolan çıkan marka, özenle hazırladığı ekmek üstü lezzetleriyle hem sağlıklı hem de pratik bir kahvaltı yapmak isteyenlerin favorisi oluyor. Fırından çıkmış taze artizan ve ekşi mayalı ekmeklerden hazırlanan ekmek üstü lezzetler, zengin besin değeri ve doyurucu içeriyle dikkat çekiyor.

Fırınya ustaları tarafından dilim ekmeğin üzerine farklı malzemelerin eklenmesiyle hazırlanan ekmek üstü lezzetler, kahvaltılık ve öğle & öğleden sonra seçenekleriyle tüm öğünlerin vazgeçilmezi oluyor. Her damak tadı göz önünde bulundurularak, farklı alternatiflerle hazırlanan kahvaltılık ekmek üstü lezzetler “jambon ve çırpılmış yumurtalı”, “göz yumurta ve avokadolu” ve tatlı severlerin yüzünü gülümseten “vişne reçelli ve lorlu” seçenekleriyle iştah kabartıyor. Öğle & öğleden sonra ekmek üstü lezzetleri ise “ton balıklı & turşulu” ve “kereviz soslu & füme etli” alternatifleriyle farklılık arayışında olanların favorisi oluyor.

Mahalle fırıncılığında yeni nesil konsept…

Bir buğday hikayesi yazarak Türkiye’yi fırın-kafe kültürü ile tanıştıran Fırınya, mahalle fırıncılığını yepyeni bir konseptle bir araya getiriyor. Marka; hem geleneksel ürünleri, hem dünyadan lezzetleri, hem de kendine özgü tatlarıyla zengin bir yelpaze sunuyor. Tamamı ekşi mayalı ekmekler, artizan sandviçler, fırından sıcak çıkan kruvasanlardan böreklere birçok lezzetle dolu fırın sepeti eşliğinde serpme kahvaltısı, salata ve fit seçenekler, kahve ve bitki çayı çeşitleri ve tabii ki olmazsa olmaz fırından sıcacık unlu mamul lezzetleri de ürün grubunda yerini alıyor. Gayrettepe, Küçükyalı/Altıntepe, Nişantaşı, Kozyatağı, Acıbadem, Kızıltoprak, Göztepe ve Lens İstanbul şubelerinde hizmet veren Fırınya, yıl sonuna kadar İstanbul’da mağaza sayısını 20’ye çıkarmayı hedefliyor.

PAYLAŞ