Doğanın Kokluları Her Zaman Yanınızda Olsun

Writer: NYX Magazine

Date: 18/11/2022

PAYLAŞ

Doğanın ilhamıyla geliştirilen kokular girdiği her yerin havasını değiştiriyor. Siz de birbirinden eşsiz kokularla ortamın havasına hükmedebilir, doğanın büyüleyici notalarıyla kokuların ritmine yön verebilirsiniz. 

Chakra, doğadan aldığı ilhamla geliştirdiği kokularıyla evinizden arabanıza, çamaşırlarınızdan perdelerinize kadar her yere imzanızı atmanıza yardımcı oluyor. Soft Linen, Clean Cotton, jasmine, Naturel Flowers, Ocean Brezze, Oriental Amber ve Powder Pleasure gibi farklı notalarla hazırlanan Chakra kokuları; çubuklu ve sprey oda kokusu, çamaşır ve araba kokusunun yanı sıra kokulu mum formlarıyla her yerde sizinle oluyor. 

Doğanın izlerini evlere yansıtmadaki ustalığını ortaya koyuyor 

Şık cam tasarımı ve bambu koku yayıcı çubukları ile Chakra Çubuklu Oda Kokuları, Chakra’nın doğanın izlerini evlere yansıtmadaki ustalığını ortaya koyuyor. Farklı koku zevklerine sahip olanlar için birçok farklı alt ve üst nota ile geliştirilen çubuklu oda kokuları evlere ferah, bir o kadar da tazeleyici bir hava getiriyor. 100 ml’lik şişesiyle uzun süre tazelik yayan oda kokusu, isteyene doğa çiçeklerini isteyene okyanusların esintisini getiriyor. 

Notalarıyla tüm evde zamanı durduruyor

Çamaşırlar için özel geliştirilen Chakra Çamaşır Kokusu, günlük kıyafetlerden nevresimlere, yastıklardan perdelere kadar tüm evde eşsiz bir duygu cümbüşü yaşatıyor. 500 ml’lik şişesi ile uzun süreli bir kullanım sunuyor. Spreyli şişe kullanım kolaylığı sağlıyor. Chakra kokularının dokunduğu tüm çamaşırlar yeni yıkanmış gibi her an mis gibi kokuyor. Altı farklı seçeneğin bulunduğu çamaşır kokusu, notalarıyla tüm evde zamanı durduruyor. 

Odanızın havasını ve atmosferini dilediğinizce değiştirin

Kokuların sınırlarını da kendisi belirlemek isteyenler için geliştirilen Chakra Sprey Oda Kokusu, beş farklı seçenek sunuyor. Sprey yapısı ile kolay bir kullanım sunan koku, koku yoğunluğunu da kullanıcısına bırakıyor. Her zevke özel bir oda kokusunun mutlaka bulunduğu sprey oda kokusu ile kendinize en yakın kokuyu seçerek, her an ferah ve taze kokularla odanızın havasını ve atmosferini dilediğinizce değiştirin.

Ölçülü ve bir o kadar da etkili bir esans yayıyor

Arabasına tutkuyla bağlı olanlar ve her an temiz kokmasını sevenler için geliştirilen Chakra Araba Kokusu ile doğanın bütün ferahlığı arabanıza yayılıyor. Cam şişesi ve ahşap kapağı ile göze de hitap eden koku, keten askısıyla da tasarımını bir üst sıraya taşıyor. Clean Cotton, Powder Pleasure ve Soft Linen seçenekleri sunan araba kokusu, 5 ml’lik şişesiyle ölçülü ve bir o kadar da etkili bir esans yayıyor.     

Evlerin dekorasyonuna renk, ortama sıcaklık katıyor

Evlerin atmosferini değiştiren mumlar, Chakra dokunuşu ile evlerin kokusuna da yön veriyor. Cam ve metal tasarımların eşlik ettiği Chakra Kokulu Mumlar, yaydığı notaların yanı sıra evlerin dekorasyonuna renk, ortama sıcaklık katıyor. Banyolardan mutfaklara, salonlara kadar girdiği her alanda kokusuyla zamanda yolculuğa çıkaran mumlar, ikili, üçlü ve tek fitilli seçenekleriyle farklı parlaklık isteyenlere seçenek sunuyor. Altın renkli özgün tasarımların yer aldığı kokulu mumlar, metal harfli seçenekleriyle kendini ya da sevdiklerini şımartmak isteyenlere yardımcı oluyor.     

PAYLAŞ