Sevgililer Günü’nde kalbiniz Knitss ile atsın

Writer: NYX Magazine

Date: 16/01/2023

PAYLAŞ

Yılın en özel zamanlarından biri olan Sevgililer Günü, eşinizi veya sevgilinizi mutlu edebilmeniz için önemli bir fırsat! Sevgiliniz için en anlamlı hediye seçeneklerine KNITSS farkıyla erişebilirsiniz. Çağdaş triko markası KNITSS’in koleksiyonunda, Sevgililer Günü hediyesi olarak tercih edilebilecek, sevdiğiniz kişiyi mutlu edecek ve her bakışta sizi anımsatacak pek çok alternatif bulunuyor. Aynı zamanda bu özel geceye Knitss’in farklı tasarımları ile de hazırlanabilirsiniz.

Knitss’in ‘’Creative You’’ koleksiyonu hem kendine değer veren kadınlar hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyen erkekler için yol gösterici olabilir. Özellikle kadınların her sezon severek kullandığı oversize triko hırkaları, elbiseleri ve ceketleri hediye listenize ekleyebilirsiniz. Bir diğer alternatif ise farklı kesimlerde pantolonların, rahatlığın ve şıklığın ön planda olduğu çeşitli formlarda triko üstlerle birleştiği tasarımlar…

Sevgililer Gününe özel hediye seçimlerinizi, kış boyunca günlük yaşam tarzınıza kayak tatili şıklığı katacak Après Ski koleksiyonundan yana yapmanız da mümkün…

Sevgiliye hediye konusunda her alanda kullanılabilecek renklere ve rahat kesimlere sahip, sıcaklık sunan dokulardan sevgililer günü hediyesi için mükemmel bir tercih. Knitss’in çağdaş sanattan ilham alarak tasarladığı koleksiyonundan, sevgiliye hediye konusunda yol gösterici parçalar arasından dilediğiniz seçimi yaparak onu kendinize hayran bırakabilirsiniz.

KNITSS FELSEFESİYLE YAŞANABİLİR BİR GELECEĞE

‘Creative You’ koleksiyonunda; tweed dokular, animalier desenler, klasik kış desenlerinin modern yorumları ve KNITSS’in olmazsa olmazı örgü oyunları çağla yeşili, krem, hardal orkide pembesi, koyu kahve ve cobalt mavi gibi renklerle buluşmuş.  Extrafine merino, merino-tencel karışımlar, % 100 kaşmir ve kaşmir karışımlar, merino, oversize hırkalar, alternatif kombin seçeneği sunan farklı kesimlerde pantolonlar, triko ceketler, rahatlığın ve şıklığın ön planda olduğu çeşitli formlarda triko üstlerle birleşmiş. Çevreye duyarlı; doğal kaynakların korunmasını misyon edinen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için; tasarımdan üretime, tüm süreçlerinde, “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimseyen bir marka. Bugün KNITSS koleksiyonlarının % 70’ten fazlası, sürdürülebilir yöntemlerle; ekolojik sertifikalı doğa dostu elyaflardan üretilmekte ve KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

PAYLAŞ