Swarovski Tacı Viyana Opera Balosu’nu Aydınlatıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 18/01/2023

PAYLAŞ

Swarovski Tacı geçen sene olduğu gibi bu sene de Avusturya’nın en prestijli ve merakla beklenen kültürel etkinliklerinden biri olan Viyana Opera Balosu’nu aydınlatıyor.

Gökyüzündeki yıldızların büyüsünü yakalayan ve Avusturya İmparatoriçesi Sissi’nin ünlü mücevherlerine zarif bir gönderme yapan taç, Swarovski’nin Stella ailesinden ilham alıyor.

Miras ve modernitenin birleşimi olan taç, sosyeteye yeni girenleri ışıltılı bir takımyıldızıyla süslemek için titizlikle tasarlandı. Dans eden bir takımyıldızını andıran taç, 435 berrak kristalden oluşuyor.

Swarovski CEO’su Alexis Nasard, “Swarovski’nin Viyana Opera Balosu için onlarca yıldır yarattığı taçlar, kreasyonlarımızın kalbinde yer alan eşsiz ustalığın bir simgesi ve bir asırlık Swarovski tarihinin mirasıdır. Onlarca yıllık bu ortaklık, Avusturya kültürünün iki ikonunu bir güzellik, yaratıcılık ve zarafet sergisinde birleştiriyor. Bu kültürel geleneğin bir parçası olmaktan gerçekten onur duyuyoruz.” yorumunda bulunuyor.

Swarovski Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert ise, “Swarovski Tacı, Viyana Opera Balosu kadar ikonik, bu yüzden bu ortaklığın güzelliğini yansıtan bir parça yaratma istedim. Bu yılın tasarımı, canlandırıcı bir sihir duygusuyla Avusturya mirasına dayanıyor. Merkezinde sihirli bir şekilde süzülüyormuş gibi görünen Köpüklü Dans taşı, bir yıldıza dilekte bulunmanız, umutlarınıza ve hayallerinize inanmanız için büyüleyici bir hatırlatmadır.” diyor.

Viyana Devlet Operası Direktörü Bogdan Roscic, “Genç Hanımlar ve Genç Beyler Komitesi’nin girişi, Viyana Opera Balosu’nun en önemli olaylarından biridir. Bu giriş, kelimenin tam anlamıyla, bu yıl bir kez daha Swarovski tarafından sağlanan taçlarla sosyeteye takdim edenleri onurlandırmıştır. Swarovski, Avusturya için büyük uluslararası öneme sahip bir etkinlik olan Opera Balosu ile yıllardır yakından ilişkilidir. Bu iş birliğini sürdürmek için sabırsızlanıyoruz.” yorumunda bulunuyor.

Kendine güveni yansıtan 144 sosyeteye takdim edilen kişi, merkezinde Swarovski Tacı bulunan Viyana Opera Balosu’nun açılışını yapacak ve göz kamaştıran bir kültürel etkinliğe oldukça güzel ve moral veren bir açılış töreni yaratacak.

1950’lerdeki başlangıcından bu yana katılımcıları büyüleyen bu ortaklıkla Swarovski, göz alıcı Avusturya mirası ve büyüleyici kristal tasarımıyla Viyana Opera Balosu’nu başlatıyor.

Viyana Opera Balosu, 16 Şubat 2023’te Viyana Devlet Operası’nda gerçekleşecek.

PAYLAŞ