Anneler Günü’ne Özel Zamansız Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 06/04/2023

PAYLAŞ

Kom’un en eşsiz tasarımlarıyla, annelerinizi gençlik dönemlerinde biriktirdikleri en güzel anılara ve anlara götürmeye hazır olun!  

Unutulmaz tasarımlarıyla köklerini 1950’lerde inşa eden Kom, Anneler Günü’nde en kıymetlilerimiz için birbirinden eşsiz hediye seçenekleri sunuyor.

Trendleri takip eden tasarımlar ve kaliteden ödün vermeyen ürünler geliştirerek, çamaşırda kendi çizgisini koruyan Kom, zamansız tasarımlarıyla, Anneler Günü’nde birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. 

Anneler Günü’ne özel en unutulmaz hediye

İpek saten kumaşı ile gecelik veya pijamanın üzerine giymek için oldukça konforlu bir kullanım sunan Alisa Sabahlık, Anneler Günü’nün özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Genişlik ayarı için bel kuşağı ve ilave iç bağcığı ile vücudu saran bu tasarım kaliteyi konforla buluşturuyor. 

Hem konforundan hem şıklığından ödün vermeyen annelere

Konforundan ve şıklığından ödün vermeyen annelere özel tasarlanan Saten Biye Detaylı Tül Sütyen, anneler için eşsiz bir hediye seçeneği sunuyor. Saten biye detayları ve gold aksesuarları ile iç çamaşırda şıklığı vadeden tül sütyen, sabit ayarlanabilir askıları sayesinde fonksiyonel bir kullanım sağlıyor.

Sırt ağrılarına özel, büyük beden çamaşır seçenekler

Büyük bedenler için özel ve konforlu kesimde tasarlanan İç Çamaşırı Takımı, özel askı ve sırt tasarımı sayesinde sırt ağrılarına çözüm sağlıyor. Mükemmel toparlayıcı özelliği ile koltuk altını ve göğsü toparlayarak estetik görünüm kazandıran ürün, tül detayı ve yumuşak kumaşı ile gün boyu kullanıma uygun. 

Ev giyiminde şıklık

Viscon kumaşı ile uyku giyimi için oldukça yumuşak ve rahat olan Viscon Rebeca Pijama, lastikli yapısıyla bedene uyum sağlar, cepsizdir. Kaliteli Kom kumaşı sayesinde şeklini uzun süre koruyan ürün, kombinlere şıklık katarken beraberinde de konforu sunuyor. 

İpek saten kumaşı ile uyku giyimi için tasarlanan İpek Pijama Takımı, annelerin keyifle kullanacağı bir tasarıma sahip. Takım, tek düğme detayı ve fonksiyonel bel kuşağı ile ev giyiminde kusursuz bir kombin vadediyor.

Modal kumaşı ile gecelik veya pijamanın üzerine giymek için oldukça yumuşak ve rahat olarak tasarlanan Modal Sabahlık, kollarını ve yakasını süsleyen saten detayları ile konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Ürün, ipek pijama takımlarıyla kombinlemeye uygun tasarımıyla da dikkat çekiyor.  

Alisa Sabalık                               999,90 TL.

Saten Biye Detaylı Tül Sütyen   429,90 TL.

İç Çamaşırı Takımı                    459,90 TL.

Viscon Rebeca Pijama              549,90 TL.

İpek Pijama Takımı                   1499.90 TL.

Modal Sabahlık                         529,90 TL.

PAYLAŞ