Dünyayı Daha Havalı Bir Yer Haline Getirmeye Geliyor

Writer: NYX Magazine

Date: 06/04/2023

PAYLAŞ

ARNETTE, orijinal Born in 92 tasarımının proaktif ruhunu yansıtan zengin renk kombinasyonları ve keskin köşeleriyle, etkileyici sokak tarzına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Yeni koleksiyonda sürdürülebilir kaynaklı biyo asetat çerçeveye sahip yeni biyo bazlı lensler kullanarak çevreye karşı duyarlı olmalarının yanı sıra, havalı yapılarından da hiçbir şey kaybetmiyor.

Biyo asetatlar en az %54 en fazla %67 oranında yenilenebilir kaynaklardan (pamuk, odun hamuru, tahıllar, pancar ve şeker kamışı gibi) elde edilmiş̧ ham maddelerden oluşurken biyo lensler ise %41 oranında yenilenebilir kaynaklardan elde edilmiş̧ ham maddelerden yapılmış̧ enjeksiyon kullanılarak tasarlanıyor.

ARNETTE, asla eskimeyen efsanevi görünümlere büyük önem veren tarzı, hem gece hem de gündüz kullanılabilen tasarımı ile geçmiş efsaneleri yansıtan, kavrama yapılı saplara ve dinamik renk geçişli profillere sahip yenilikçi Grilamid BTR 600 LS gözlüklerinde çevre dostu bir yaklaşımda bulunuyor.

0AN4317 LITTY 

Epik siyah ve sarı renk kombinasyonu ile bu sezonun en havalısı haline gelecek unisex model, çevre dostu stiliyle sokak tarzına renk katıyor. %100 geri dönüştürülebilir biyo asetattan üretilen modelin oldukça geniş̧ cesur şekli ve çift renkli sapları dikkat çekiyor. Yeni biyo-bazlı çift renkli lensleri ve renkli logolarla ahenk yakalayan model ortaya mavi-turuncu, siyah-sarı ve koyu gri-mor kombinasyonlarını çıkarıyor. Ne de olsa sürdürülebilirlik sıkıcı olmak zorunda değil, ayrıca siyahın modası da asla geçmez. 

0AN4318 THEKIDD 

Popüler kültüre aykırı bir yaklaşımla yeni köşeler ve renkli kombinasyonlar ortaya koyan TheKidd, sürdürülebilir sokak stilinde bir adım daha öne geçiyor. Çevre dostu biyo-asetat ve biyo bazlı renk tonları ise adeta dünyaya ayak uyduruyor. Oldukça geniş̧ çift renkli sapları ve logosuna uyan yeni çift renkli lensleriyle TheKidd, ateş kırmızısı- siyah, havalı gri- mor, son moda mavi-turuncu ve kahverengi-mavi renklerdeki çerçevelerini siyahla birleştirerek güvenli alanından çıkmıyor. 

0AN4323 SOKATRA 

Harika mat ve parlak renk kombinasyonları, şeffaf tonlarla sportif şekillerin yeniden buluşması ve hafif biyoplastik yapısıyla Sokatra, her mevsimde size rahatlıkla uyum sağlayacak. Ayrıca yeni kavrama yapılı sapı, iç̧ kısımlarının kaymasını engelleyerek ayrı bir konfor sunacak. Sokatra’nın son modaya uygun yüksek enerjiyi yansıtan aynalı lensleriyle beraber en sevilen kristal-kırmızı, siyah-altın rengi, mat siyah ve son moda siyah-yeşil renk seçenekleri de bulunuyor. 

0AN4324 LIL’ SNAP

Her zamankinden daha cesur, daha hızlı ve güçlü bir şekilde dönen sportif renkleri ve yüzü tam saran aynalı lensleriyle yenilenmiş̧ ikonik model Lil’Snap, yüzeadeta bir süper kahraman görünümü kazandırıyor. Sürdürülebilir biyoplastik çerçevesi ile de geleceği düşünen bir duruş sergiliyor. Ultra geniş̧ diyagonal kesimi ile öne çıkan çift renkli sapları, çerçeve renkleri ve lens seçimi ile adeta yeni sezonda bir enerji patlaması yaratmaya hazırlanıyor! Epik mat beyaz, kırmızı, sarı ve gri çerçeveler ve koyu kırmızı aynalı, soğuk kutup grisi ve en sevilen aynalı su renkli seçenekler ise modele son dokunuşu yapıyor. 

PAYLAŞ