Versace Yeni Sezonu Açtı

Writer: NYX Magazine

Date: 30/04/2023

PAYLAŞ

Versace, İlkbahar Yaz 2023 güneş gözlüğü koleksiyonunu Medusa, Greca ve Medusa Biggie olmak üzere imza Versace House motifleriyle sunuyor.

HYPNOTIC MEDUSA

VE2256

Medusa madalyonlu, şık, ince saplı büyük kelebek formunasahip Hypnotic Medusa gözlüğü ile yaza damga vurmaya hazır olun! Modelin gök mavisi dahili aynalı gümüş lenslerle altın tonunda renkleri koleksiyonda yerini alıyor.

WINGED MEDUSA

VE2255

Saplarında yeniden tasarlanmış kelebek tarzı metal detayları bulunan Winged Medusa güneş gözlüğü, Versace’nin dikkat çeken büyük formdaki modellerinden biri olarak ön plana çıkıyor. İkonik Medusa logosunu kabartmalı olarak gördüğümüz modelin şeffaf aynalı sarı altın ve pembe aynalı gümüş lensli altın renk seçenekleri modelin iddiasını ortaya koyan renkler arasında yer alıyor.

VE2258

Şakaklara kadar uzanan, kelebek tarzındaki ve metal detaylı Winged Medusa modelinin maske tarzı yapısı stilinizi tamamen değiştirecek. Modelin renkleri arasında altın saplı koyu gri lensli ve aynı zamanda ayna kaplamalı koyu gri lens seçenekleri mevcut.

VE4440U

Yeni, şakaklara kadar uzanan cat-eye asetat şekline ek olarak kelebek tarzı metal detaylara sahip Winged Medusa ile modaya yeniden yön vermek isteyenlerin tercihi. Geometrik şekilli yeni güneş gözlüğünün altın saplara sahip beyaz renkli koyu gri lensli görünümü stilinize muhteşem bir dokunuş sağlayacak.

ENDLESS GRECA

VE2257

Tamamen metal, altın ve mat siyah 3D Greca saplara sahip olan Endless Greca modelinin yumuşak dikdörtgen çerçevesi, yüzünüze muhteşem bir şekilde uyum sağlayacak. VE2257 koyu gri lensli altın saplı ve sarı lensli altın saplı seçenekleriyle sezonun en iddialı modellerinden biri olmaya aday! 

VE4444U

Saplarında Greca detayları bulunan dikdörtgen şekilli Endless Greca modeli ile tarzınızı konuşturmaya hazır olun. İçi lila, dışı şeffaf pembe lenslere sahip gümüş rengi ve koyu gri lensli siyah renkleri sezon kombinlerine koşulsuz uyum sağlayacak.

VE4447

Altın rengi saplarında bulunan sonsuz Greca desenli dikdörtgen Endless Greca modeliyle stilinize elegant bir klasiklik katmak mümkün. Renkler; havana modelinde ve altın renkli saplı koyu gri lens.

MEDUSA BIGGIE SHIELDS

VE4446

Orijinal olarak 1990’ların güneş gözlüklerinde bulunan ve RAP sanatçısı Biggie Smalls tarafından ikonik hale getirilen Medusa Biggie, metal donanımına sahip orijinal yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeye hazır. Renkler; koyu turuncu lenslerle opal bej ve koyu gri lenslerle siyah olarak karşımıza çıkıyor. 

PAYLAŞ