Vakko Eşarp’tan Günlere Özel Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 11/05/2023

PAYLAŞ

Vakko Eşarp, günlerin enerjisinden aldığı ilhamla hazırladığı koleksiyonu Happy Days ile yaşam stillerine özgün bir yorum getiriyor. Günlerin hissettirdiği duygulara ve çakralara odaklanan koleksiyon, kişiselleştirilmiş bir hediye seçeneği sunuyor. 

Vakko, günlerin yansıttığı enerjiden yola çıkarak yarattığı Happy Days bandana koleksiyonuyla hayatın yoğun temposunda şık bir görünüm ve kişinin doğduğu güne özel duyuları tasarıma yansıtıyor.

Happy Days bandana koleksiyonunda kişinin doğduğu güne ithafen her bir günün; o günü temsil eden renk, çakra ve hissettirdiği enerjilerden ilham alarak 7 farklı tasarımda Vakko dostlarıyla buluşuyor:

Monday; solar çakrayı ve onun yönetici gezegeni Güneş’i temsil ederken enerjisini sarıdan alarak daha az izlemeyi ve daha çok katılmayı hatırlatıyor. 

Tuesday; kök çakra ve onun yönetici gezegeni Mars’ın sembolik dilini kırmızı rengin gücüyle birleştirerek daha az korkmayı ve daha çok sevmeyi anımsatıyor. 

Wednesday; kalp çakrasını ve onun yönetici gezegeni Venüs’ü yeşil renginin şifalı enerjisiyle yansıtırken daha az yargılamayı ve daha çok kabul etmeyi sağlıyor. 

Thursday; sakral çakrayı ve onun yönetici gezegeni Ay’ı sembolize ederken daha az şikayet etmeyi ve daha çok takdir etmeyi turuncunun dinamik enerjisiyle vurguluyor. 

Friday; ise daha az konuş ve daha az dinle mottosuyla seslenerek boğaz çakrasını ve onun yönetici gezegeni Merkür’ü mavinin özgürlüğüyle buluşturuyor. 

Saturday; üçüncü göz çakrası ve onun yönetici gezegeni Satürn ile çivit mavisinin mistikliğini bütünleştirirken daha az kaşlarını çatıp daha çok gülümsemeyi öneriyor.

Sunday; mor renginin huzuruyla taç çakra ve onun yönetici gezegeni Jüpiter’in gücünü hatırlatıyor. Haftanın son gününde yoğun yaşam temposunun ardından daha az düşünüp daha çok hissetmek önem kazanıyor. 

Doğum günü ve kişiye özel anların tarihini her bir gün için farklı içerik ve detaylara sahip Happy Days koleksiyonunu Vakko mağazaları ve https://www.vakko.com/ adresinden keşfedebilirsiniz. 

PAYLAŞ