Met Gala 2023, “Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty” Etkinliği’nde Ünlüler Ne Giydi?

Writer: NYX Magazine

Date: 21/05/2023

PAYLAŞ

Rihanna, Valentino Kreatif Dİrektörü Pierpaolo Piccioli tarafından özel olarak tasarlanmış Valentino Haute Couture elbise ve pelerin ile görüntülendi. 5 metre kuyruklu ve etek ucu 14 metre olan ipek işlemeli elbise, 30 terzi tarafından dikilmiş 500 yapraktan oluşan ipek kamelya işlemeli pelerin ile tamamlanıyor.

Nicola Peltz Beckham , Valentino Kreatif  Direktörü Pierpaolo Piccioli’nin Nicola Peltz Beckham için özel tasarladığı fildişi şifon elbise, Brooklyn Beckham ise Valentino Black Tie 2023-24 Sonbahar Kış Koleksiyonu’ndan ton surton ipek saten fular ve pantolon, siyah şifon gömlek, özel dikim siyah blazer ile görüntülendi.

Viola Davis, Valentino Kreatif  Direktörü Pierpaolo Piccioli’nin Viola Davis için özel olarak tasarladığı elbise, Julius Tennon ise Valentino smokin ile görüntülendi.

Mirka Federer Valentino Haute Couture Le Club Couture 2023 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu’ndan ipek ten rengi elbise giymeyi tercih etti.

Stephanie Hsu Valentino Kreatif  Direktörü Pierpaolo Piccioli’nin Stephanie Hsu için özel olarak tasarladığı siyah pul işlemeli elbise ve siyah kravatlı beyaz gömlek ile görüntülendi.

Labrinth, Valentino Black Tie 2023-24 Sonbahar Kış Koleksiyonu’ndan kırmızı oversize gömlek, pantolon ve  siyah ipek kravat ile görüntülendi.

Priyanka Chopra, Valentino Kreatif  Direktörü Pierpaolo Piccioli’nin Prinyaka Chopra için özel olarak tasarladığı siyah pelerin ve yanları fiyonk detaylı siyah straplez elbise, Nick Jonas ise Valentino Black Tie 2023-24 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu’ndan siyah napa blazer ve ton sur ton dri pantolon, beyaz gömlek ve siyah kravat tercih etti.

Florence Pugh, Valentino Kreatif  Direktörü Pierpaolo Piccioli’nin Florence Pugh için özel olarak tasarladığı siyah fiyonk detaylı ipek şifon elbise giydi. Elbisenin yapımında 64 metre ipek kullanılmış.

Eddie Redmayne ve  Hannah Redmayne, 2023 Met Gala’ya Alexander McQueen kreasyonu ile katıldı.

PAYLAŞ