Bayram Şöleni

Writer: NYX Magazine

Date: 15/06/2023

PAYLAŞ

Kurban Bayramı süresince misafirlerine unutulmaz bir eğlence deneyimi sunmak için büyük bir heyecanla hazırlanan Duja Hotels, benzersiz bir bayram programı hazırlandı.

Duja Bodrum’da bayramın İlk günü Zeynep Casalini, ikinci gün Ajda Gürsoy, üçüncü gün Melis Dağ ve son gün de Gizem Türkmen, unutulmaz bir finalle bayrama şahane bir nokta koyacak.

Duja Didim’de ise ilk gün Doğukan Manço DJ seti başında olacak. İkinci gün Zeynep Casalini, üçüncü gün O Ses Türkiye yarışmacılarından Tamay ve son günde Komedi Show,  misafirler için sahnede olacak.

Duja Hotels grubunun Bodrum’daki ikinci oteli Be Premium Bodrum’da ise, ilk gün unutulmaz şarkılar ile Kargalar Kafeste, ikinci gün Betül Demir, üçüncü gün ENBE orkestrası ve son gün ise Dali Party ile eğlence zirve yapacak. Tüm Duja grubu otellerinde Bayram boyunca çeşitli eğlenceli aktiviteler ve lezzetler ‘Benzersiz Deneyimler’ sloganı ile misafirlere sunulacak.

Bu bayramı müzikle, eğlenceyle ve coşkuyla birleştirerek unutulmaz anılar biriktireceğiniz bu özel etkinlikleri kaçırmayın.

PAYLAŞ