Bronz Işıltıyı Hisset

Writer: NYX Magazine

Date: 20/07/2023

PAYLAŞ

LUNA Official, kendilerini bir tanrıça gibi özel hissetmek isteyen kadınlara havalı, eğlenceli ve zamansız moda seçenekleri sunan ilk koleksiyonu “Bronze Goddess” ile karşınızda!

LUNA Official, modern kadınların günlük yaşamlarına lüks ve hazcı moda vizyonlarını aşılamayı amaçlayan bir marka olup, benzersiz ve özel tasarımların en eşsiz kumaş ve aksesuarlar ile harmanlanmasıyla ilk koleksiyonunu gözler önüne seriyor.

LUNA Official, kendi kreatif direktörü tarafından 2023 yılında İstanbul’da kurulmuş olup marka; ajansın PR başkanı ve hukuk danışmanı Melisnaz Hantal’nin kurduğu SAVOIR CONCEPT PR tarafından yürütülüyor. Ajansın kendine dair özel olarak kurduğu marka, adım adım gönülleri fethetmeye devam ediyor!

LUNA BY SAVOIR’ın ilk koleksiyonu Bronze Goddess; helenistik tasarımları ve gold dokunuşları ile kadınların kendi güzelliklerini, tarzlarını ve her kadının sahip olduğu havasını bambaşka duygular ile yaşayabilecekleri, kendilerini üzerlerinde taşıdıkları parçalar ile kendilerini gerçek bir tanrıça olarak konumlandırabilecekleri ve bunu en içten ve gerçek duygularla hissedebilecekleri bir koleksiyon olup, koleksiyondaki eşsiz parçalar bu yazın vazgeçilmezi olacak!

Bronze Goddess, gözler önüne serildiği günden bu yana ilk çıkışıyla “The Artemis Moonlight Set” ile “Yaz Şarkısı Dizisi’nde” yer almış olup styling dünyasına hızlı bir giriş yapmakla birlikte adım adım moda dünyasına yerini almaya başladı.

Koleksiyondaki tasarımlar, beyazın naifliğinin güneş gibi altından aksesuarlarla bezenmiş tasarımı The Hera Dream Set’ten siyahın asaletinin bronz tende yaratacağı ışıltının tasarımı The Aphrodite Touch Dress’e,  gece ve gündüz renkleriyle kadının aurasını en tepeye taşıyacak olan The Gaia Vice & Versa Dress’e kadar büyük ilgi görmüş olup markanın satışları https://lunabysavoir.com/ & https://lunabysavoir.com/collections/all ‘da başlamıştır.

PAYLAŞ