Özlem Yüksek Cumartesinize Renk Katıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 15/05/2024

PAYLAŞ

Tarihi bir mekânda, lezzetli mezelere kaliteli eğlencenin eşlik ettiği bir cumartesi gecesine ne dersiniz? Bir Beyoğlu Klasiği olarak akıllarda yer eden Zarifi’de sahne her cumartesi akşamı, 11 yıl Barış Manço’nun vokalistliğini yapan ünlü sanatçı Özlem Yüksek’e ait. Sanatçı, güçlü sesi ve müthiş performansıyla izleyenleri büyülüyor.

İstanbul gece hayatına, çeyrek asırdır kaliteli eğlencesi ve lezzetli mezeleriyle renk katan Zarifi Restaurant’ta, cumartesi eğlencesine doyamayacaksınız. Beyoğlu’nun eski geleneğine sahip çıkarak, 2002 yılından bugüne farklı kültürleri kaliteli hizmet anlayışıyla buluşturan Zarifi’de, cumartesi akşamları Özlem Yüksek’in performansıyla unutulmaz bir anıya dönüşüyor. 

Özlem Yüksek ile cumartesiniz güzelleşecek!

Zarif bir yemek, sıcak bir sohbet ve kaliteli bir eğlence arayanların ilk tercihi olan Zarifi’de her cumartesi akşamı, performansı ve etkileyici sesiyle takdir toplayan ünlü sanatçı Özlem Yüksek sahne alıyor. 11 yıl Barış Manço’nun vokalistliğini yapan Yüksek, geniş repertuvarı ve eğlenceli sahnesiyle Zarifi misafirlerine tadına doyamayacakları bir eğlence yaşatıyor. Özlem Yüksek’in yanı sıra müzisyen Sergio’nun da sahne alacağı gece, haftanın yorgunluğunu atıp enerjinizi yükseltmek için harika bir fırsat. Özellikle 80’ler ve 90’lar Türkçe Pop konseptli geceleri oldukça beğenilen ikili, cumartesi akşamınızı güzelleştirecek.

Son sürpriz oryantal dans sanatçısı Su Selda 

Cumartesi gecesinin son sürprizi ise, oryantal dans sanatçısı Su Selda. Koreografik modern figürleriyle eğlenceyi sonuna kadar yaşatan Su Selda’nın oryantal dans şovu, Zarifi’nin cumartesi akşamlarına ayrı bir renk katıyor. 

Kaliteli yemek, kaliteli servis ve kaliteli eğlence anlayışı ile Bir Beyoğlu Klasiği olan Zarifi’de büyülü bir gece geçirmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

PAYLAŞ