Yeni Nesil Saç Terapisi

Writer: NYX Magazine

Date: 16/05/2024

PAYLAŞ

OTACI 1955’ten bu yana, köklü eczacılık geçmişi ile bitkilerin gücünden ilham alıp, modern teknolojinin ışığında doğal ve bitkisel kozmetik ürünler sunuyor. Lab Serisi ile “Yeni Nesil Saç Terapisi”, performanstan ödün vermeden doğala en yakın saç bakımını sunmayı hedefliyor.

Özellikle bilinçli yeni neslin taleplerini karşılamayı amaçlayan OTACI, sert kimyasallardan uzak, doğal ürün arayışlarından ve sağlıklı yaşam trendinden yola çıkarak, şifalı bitkiler ve vitaminleri bir şişede buluşturarak, yeni Otacı LAB serisi ile saç bakımına yeni bir terapiyi deneyimi sunuyor. 

Otacı LAB Serisi, dört farklı ihtiyaca cevap veren dört şampuan ve tüm saç tipleri için uygun bir durulanmayan saç kremiyle tüketicilerle buluştururken ürünlerinde, SLS, SLES, Sentetik Esans/Parfüm, Boyar Madde, Gluten, Paraben ve Silikon bulunmuyor. Serinin her bir ürünü, kokusunu içerisindeki %100 aromaterapi yağlarından alıyor. Ayrıca, ürünler hayvansal içerikler içermeden vegan olarak üretiliyor. Otacı LAB Serisi aynı zamanda sülfatsız olup ve saçları en doğal yollarla temizlemeye odaklanıyor. Otacı LAB Serisi, saçlara ihtiyacı olan bakımı sağlıklı yaşamdan ve bitkilerden aldığı ilhamdan getiriyor. İçeriğindeki şifalı bitkiler ve vitaminler sayesinde Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı verirken, güzelleşmesi ve korunmasına da katkı sağlıyor. 

 Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi;

  • Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi Terapi No:1 250ml: içeriğindeki sandal ağacı, ylang ylang, hindistan cevizi, B5 Vitamini, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri saçlara ışıltılı parlaklık, derinlemesine bakım ve anında onarım sağlıyor.
    1. PSF ₺359
  • Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi Terapi No:2 250ml: Terapi No:2’nin içeriğindeki biberiye, ıtır, civanperçemi ve B5 Vitamini saçlara ekstra dolgunluk ve yoğun hacim veriyor.
    1. PSF ₺359
  • Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi Terapi No:3 250ml: Terapi No:3, içeriğindeki aloe vera suyu, bergamot, ıtır, nane, bitkisel keratin ve B5 Vitamini ile saçlarda düzleştirici, pürüzsüzleştirici ve elektriklenme karşıtı etkiye sahip.
    1. PSF ₺359
  • Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi Terapi No:4 250ml: Terapi No:4, içeriğindeki at kestanesi, kafein, okaliptus, biotin, B5 Vitamini ve Çinko ile dökülmeye ve kırılmaya karşı bir koruma sağlarken aynı zamanda saçların uzamasına destek veriyor.
    1. PSF ₺359
  • Otacı LAB Yeni Nesil Saç Terapisi No:5 Durulanmayan Saç Kremi 150ml: Terapi No:5, içeriğindeki bambu, at kuyruğu, hindistan cevizi, shea butter ve B5 Vitamini ile saçlara ışıltılı parlaklık, pürüzsüz bitiş ve bakım vaat ediyor.
    1. PSF ₺369
PAYLAŞ