Rock ve Alaturka, Şevval Sam eşliğinde D&R’da

Writer: NYX Magazine

Date: 18/05/2024

PAYLAŞ

Ünlü sanatçı Şevval Sam’ın ikonik rock şarkılarını alaturka ile buluşturduğu yeni albümü “Rock’ı Severiz”in plak lansmanı Türkiye’de ilk defa D&R’da gerçekleştiriliyor. Sam, imza günü ve mini söyleşisiyle 18 Mayıs Cumartesi günü D&R İstinyePark’ta sevenleriyle buluşacak.

Şevval Sam’ın yeni albümü “Rock’ı Severiz”, Türkiye’nin en büyük kültür sanat platformu D&R aracılığıyla plak severler ile buluşuyor. Rock müziğimizin kültleşmiş parçalarının ince sazla bir araya geldiği sıra dışı albümün plak lansmanı, ilk defa D&R ev sahipliğinde, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da İstinyePark’ta gerçekleştirilecek.

Toplam 10 parçadan oluşan albümde “Bir Derdim Var”, “Aman Aman”, “Haydi Gel İçelim”, “Gülpembe”, “Mey”, “İstanbul’da Sonbahar”, “Islak Islak”, “Araf”, “Hele Bi’ Gel” ve “Yaşamak Var Ya” gibi rock müziğinin klasikleşmiş parçaları, estetiğinden ve özünden hiçbir şey kaybetmeden, Şevval Sam’ın tarzını yansıtan ince saz temalı bir düzenleme ve plak formatı ile müzik tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Rock’ın alaturkayla buluştuğu albüm, avangart üslubuyla müzik sektörüne yeni bir kapı açıyor.

PAYLAŞ