Yorgunluğa Son

Writer: NYX Magazine

Date: 19/05/2024

PAYLAŞ

Yurt dışında oldukça yaygın olan “Evde Bakım ve Sağlık” sektörünün Türkiye’deki öncüsü ve duayeni MC Health Group, bünyesinde yer alan Medical Center Evde Sağlık ve Bakım Merkezi ile günümüzün vazgeçilmez gerçeği olan yoğun temponun, hızlı akan zamanın getirdiği yorgunluğa son diyor ve yenilenerek zinde hissetmenin kapılarını aralıyor.

2009 yılından beri, 300’den fazla sağlık ekibine sahip olan ve Sağlık Bakanlığı ruhsatıyla “Evde Bakım Merkezi” olarak oldukça kapsamı bir şekilde hizmet veren MC Health Group, bünyesinde yer alan Medical Center Evde Sağlık Hizmetleri, son zamanlarda sosyal medyada da sıkça konu olan iyi bir gece uykusuna rağmen sabah dayak yemiş gibi uyanma ve hatta uyanmakta zorlanma, gün boyu performans düşüklüğü, aşırı bitkinlik yani özetle yorgunluk konusunda etkili çözümler sağlıyor.

İlk etapta kişinin yaşadığı bu yorgunluğun altta yatan herhangi bir tıbbi sebebi olup olmadığını belirleyen Medical Center Evde Sağlık Hizmetleri, kişinin yaşamına ve durumuna özel izlediği süreçte kronik yorgunluğa neden olabilecek viral veya bakteriyel enfeksiyonları, hormonal dengesizlikleri, inflamatuar bağırsak hastalıklarını, tiroid rahatsızlıklarını ve bağ dokusu bozukluklarını değerlendiriyor. Daha sonra takviye edilmesi gereken bir vitamin ya da mineral eksikliği olup olmadığını belirleyen Medical Center Evde Sağlık Hizmetleri, buna yönelik ve kişiye özel vitamin terapi kokteyllerini reçete ederek uyguluyor. IV Vitamin serumlarındaki vitamin ve minerallerden doğrudan etkilenen bağışıklık sistemi hızla toparlanmaya başlarken, besinler de doğrudan kan dolaşımına verilerek, kronik yorgunluğun yerini yenilenme ve tazelik hissi alıyor. Her hangi bir mide ya da bağırsak sorununa neden olmadan en yüksek değerde yorgunluğa etkili çözümler sunan Medical Center Evde Sağlık Hizmetleri’ne 0216 363 0 363’den ulaşabilir ya da https://istanbulmedicalcenter.com/tr sitesini ziyaret ederek kendiniz ve sevdikleriniz için yorgunluğa son diyebilirsiniz.

PAYLAŞ