Can Bonomo Kanyon Misafirlerine Eşsiz Bir Konser Deneyimi Yaşattı

Writer: NYX Magazine

Date: 21/05/2024

PAYLAŞ

“Meczup”, “Rüyamda Buluttum” ve “Güneş” gibi şarkılarıyla müzik listelerinin ilk sıralarında yer alan, şairane şarkı sözleri ve enerjik sahne performansıyla şarkıcı, söz yazarı ve şair Can Bonomo, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kanyon’da verdiği konserle unutulmaz anlara imza attı.

Can Bonomo, son zamanların en etkileyici konserlerinden birini Kanyon’da gerçekleştirerek dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Performansına, yeni albümüne adını veren “Kara Konular” parçasıyla başlayan sanatçı, sahne şovuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Konser boyunca “Tükeniyor Ömrüm”, “Delinin Düşü”, “Yine Karşılaşırsak” gibi klasikleşen şarkılarını seslendiren sanatçıya tüm Kanyon misafirleri tek bir ağızdan eşlik etti.

Sahneye çıktığı an itibarıyla izleyicileri büyüleyen Bonomo, müzikal yeteneği, pozitif enerjisi, ikonik tarzı ve ışık şovlarıyla güne damga vurdu. Kanyon’un açık hava sahnesinde, 7’den 77’ye her yaşta genç hisseden binlerce müzikseverin bir araya geldiği konserde, 19 Mayıs coşkusu hep birlikte yaşandı.

PAYLAŞ