Hem Çevreci Hem Vegan

Writer: NYX Magazine

Date: 22/05/2024

PAYLAŞ

Üstün Alman teknolojisini evlere getiren Fakir Hausgeräte, küçük ev aletleri grubunun yeni üyesi Milkymoothie ile başta vegan yaşam biçimini benimseyenler olmak üzere sağlıklı beslenmeyi amaçlayan herkese bitki bazlı süt çeşitlerinden çorba ve meyve sularına, birbirinden lezzetli tarifleri pratik ve daha ucuz şekilde yapma imkanı sunuyor.

Son zamanlarda artan vegan beslenme, bitkisel bazlı yani vegan sütlerin popülaritesini de artırdı. Bitki bazlı sütler; badem, hindistan cevizi, kaju, pirinç, soya ve yulaf çeşitleriyle hayvansal ürünlere alerjisi olanlar, laktoz intoleransı bulunanlar ve diyabet hastaları için de sağlıklı bir alternatif olarak tavsiye ediliyor. Ancak bitki bazlı ürünlerin zor bulunması, son kullanım tarihlerinin kısa olması sebebiyle çabuk bozulması, paketli ürünlerdeki içerik kaygısı ve elbette yüksek fiyatı bitkisel süt tüketmek isteyenler için büyük bir sorun. Fakir Hausgeräte’nin Milkymoothie Kişisel Blender’ı tüm bu sorunları ortadan kaldırıyor. İstenilen her çeşit bitki bazlı sütü evde hazırlama imkanı sunan cihaz, veganlar için daha sağlıklı ve daha ekonomik bir seçenek sunuyor. Milkymoothie Kişisel Blender’ın sütün yanı sıra çorba, smoothie ve meyve suyu hazırlama özelliği de bulunuyor.

Bitki posasını ayrıştıran çevreci blender

Süper sessiz ve güçlü DC motoruyla Milkymoothie, posa ayırma özelliği sayesinde kullandığınız meyve veya sebzenin posalarını atmadan, onlardan en kolay şekilde yararlanma olanağı da sunuyor. Örneğin Milkymoothie ile süt elde ettiğiniz bademlerin posasını ayırıp badem unu elde edebilir ve bu badem unu ile nefis bir acıbadem kurabiyesi yapabilirsiniz.

Tek tuşla kendini temizliyor

Sağlıklı lezzetleri ve pratik kullanımın yanı sıra şıklığı ile mutfağınıza elegan bir görünüm kazandıran Milkymoothie, ısıya ve darbelere dayanıklı cam haznesiyle içeceğinizin kokusunun ve tadının değişmesinin de önüne geçiyor. İşini bitirdikten sonra tek tuşla kendini temizleyip sterilize edebilen cihazın tüm parçaları bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor.

Tarif kitapçığı hediye

Fakir Hausgeräte Milkymoothie Kişisel Blender’ı kullanıcılarına bir diğer sürprizi de kendisiyle yapılabilecek tarifler kitabı. Böylece kişisel blender’ınız ile bilmediğiniz birçok yeni lezzetler keşfedebileceksiniz.

PAYLAŞ